Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDSådan kan en advokat hjælpe dig inden du skal giftes

Torsdag den 2 september 2021 kl. 09:40


En advokat er sjældent det første som et nyforelsket par tænker på, når de har sagt ja til at gives med hinanden. Ikke desto mindre kan det ofte være en god ide at involvere en advokat - da denne vil kunne hjælpe med at oprette den helt rigtige ægtepagt som passer til netop jeres type af ægteskab. En ægtepagt vil ofte kunne hjælpe begge de involverede parter, samt være med til at give jer den nødvendige ro og sikkerhed til at indgå et ægteskab. En ægtepagt koster ikke alverdens, hvor en advokatfirma som Knudsgaard Advokater hurtigt og nemt kan hjælpe jer, hvis i har behov for en ægtepagt.

Hvad er en ægtepagt?

Det er i dag mange der forveksler en ægtepagt med det at have et testamente. Vigtigt at slå fast, er dog at dette langt fra er det samme, hvor en testamente udelukkende beskæftiger sig med det der er tilbage når engang du dør, mens en ægtepagt også gælder mens i er i live. 

Hvorfor få en ægtepagt?

Der kan være rigtig mange gode årsager til at søge en ægtepagt. For mange bliver det relevant, hvis en af parterne er på vej ind i ægteskabet med en større formue - enten tjent på egen hånd, eller ved udsigten til en større arv. Andre årsager kan være, hvis du har børn og øvrig familie fra et tidligere forhold, hvor du vil sikre dig, at mest muligt går til børnene, frem for din nye partner samt hans/hendes familie. En tredje mulighed er, at du vil sikre dig selv bedst mulig i tilfælde af skilsmisse, hvor du vil være sikker på, at en eller flere bestemt ting forbliver ejet af dig - herunder en klausul om særeje i ægteskabspagten. Sidst men ikke mindst, vælger mange i dag også at oprette en ægtepagt for at beskytte sin partner mod potentiel gæld. Har du eget firma eller større udgifter som potentiel kan komme til at lægge din partner til last i dårlige tider, kan en ægteskabspagt sikre jer, at din partner ikke er tvunget til at hæfte for din økonomi, samt eventuel sælge jeres hjem, hvis da ikke dette står i dit navn. 

Snak sammen i ægteskabet

Der kan være utrolig mange grunde til at vælge at få lavet en ægteskabspagt - og manglende tillid til ens partner, er heldigvis kun meget sjældent en af årsagerne. Overvejer du et ægteskabspagt, er det derfor også smartest at vende det med din partner, og sammen træffe den beslutning som passer bedst til jeres forhold. Langt de fleste vil være forståelige, da ægteskabspagten også kan ende med at komme dem til gavn.


 

>> Læs mere på Knudsgaard Advokater

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD