Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDKan det stadig svare sig at investere i tryksager?

Torsdag den 15 september 2022 kl. 11:44

I takt med, at det er blevet mere udbredt at markedsføre sig på nettet, er der andre former for marketing, der er blevet mindre anvendt. Blandt andet er der mange virksomheder, der har valgt at skære ned på deres brug af tryksager.

At der er mange, der har gjort dette, er dog ikke ensbetydende med, at det ikke kan svare sig. Tryksager kan stadig være effektivt i forhold til salg og marketing, men det kræver, at man anvender dem korrekt. Derfor nytter det ikke, at man gør et halvhjertet forsøg på det.

Færre virksomheder bruger tryksager

Det faktum, at der er færre virksomheder, der gør brug af tryksager, er kun en fordel. Det betyder nemlig, at der ikke er lige så stor konkurrence længere. Ligeledes betyder det, at dine potentielle kunder vil være mere tilbøjelige til at se nærmere på dine tryksager.

Før i tiden var det ikke ualmindeligt, at virksomheder blev nærmest oversvømmet af tryksager. Sådan forholder det sig ikke i dag, da der er mange virksomheder, der bruger deres marketingkroner på anden vis. Og det medfører, at der er større chance for, at man lægger mærke til dine tryksager.

Giver ikke mening for alle virksomheder

Der skal ikke herske tvivl om, at tryksager ikke giver mening for alle virksomheder. Ofte er det særligt noget, der giver mening for B2B-forretninger. Her kan man nemlig sikre sig, at tryksagerne havner hos virksomheder, der potentielt er interesserede i ens produkter eller ydelser.

Ligeledes er det også en fordel for virksomheder med komplekse produkter eller ydelser. Driver du selv en sådan forretning, og ønsker du at præsentere dine produkter eller ydelser for potentielle kunder, så lav din egen brochure, hvori du kan forklare om dem i detaljer.

Test det – prisen er sjældent høj

Er du i tvivl om, hvorvidt det giver mening for dig at bruge penge på tryksager? I så fald bør du blot teste det af. Det er nemlig ikke et krav, at du bestiller tusindvis af brochurer eller flyers. Derimod kan du ofte sagtens nøjes med at bestille få hundrede til en start

Dermed er det muligt for dig at teste, om det giver mening for dig at investere flere penge i det. Viser det sig, at det ikke kan svare sig, vil det være begrænset, hvad du har investeret. Derfor er det naturligvis heller ikke den store risiko, du løber, hvis du gør det.

>> Læs mere på Digitaltrykodense.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD