Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDHar du overblik over dit lager?

Tirsdag den 14 september 2021 kl. 16:08

Hvis du ejer en detailbutik, så er det rigtig ofte nødvendigt med et tilhørende lager til nye varer og opfyld til din butik. Når du har et lager, er det vigtigt at holde det overskueligt med et effektivt system. Det gør nemlig en masse processer hurtigere og nemmere.

 Men har du egentlig overblik over dit lager? 

Lav et godt hyldesystem

Det vigtigste ved et lager er, at du har let ved at finde nogle ting, når du har brug for dem. Derfor er det nødvendigt med et system, som både du og dine medarbejdere forstår. Så snart der er et godt og velfungerende system på dit lager, så kommer der også et bedre flow i din butik og forretning. 

Der er f.eks. flere forskellige slags hylder, opfyldningsteknikker m.m. Det hjælper at prøve forskellige ting af for at finde frem til det, der fungerer for dig. 

Find ekstra opbevaring til dine ting

Hvis du har et lager, der egentlig ikke er helt stort nok, så er der flere muligheder for at finde ekstra opbevaring. Det er nemlig ikke nogen god idé at presse alt for mange varer ind på for lidt plads. Det gør det rigtig besværligt at finde noget, når du har brug for det. Til gengæld er det en idé at leje et opbevaringsdepot til noget af det, som du ikke har brug for til hverdag, eller som du først får brug for om noget tid. Du finder f.eks. billig opmagasinering hos Boxdepotet

Skab mere gulvplads

Hvis du har mulighed for det, så er det altid godt at skabe mere gulvplads, hvis ikke du har ret meget af det på dit lager. Hvis der står overflødige ting rundt omkring på dit gulv, så bliver det sværere at komme rundt. Det gør det mere tidskrævende at være på dit lager.

>> Læs mere på Boxdepotet.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD