Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Slutningen på corona betyder starten på en ny markedsføringsplan"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDGå på dit online apotek når helbredet halter

Fredag den 3 september 2021 kl. 08:45

 

Der er ikke noget værre end, når man har det skidt og skal afsted til læge. -Det skulle da lige være at man efter lægebesøget skal til at vandre rundt efter det nærmeste apotek for at få noget smertestillende eller medicin på recept. Men det behøver du faktisk ikke længere.

Bliv i din seng indtil du er rask og handl det du mangler online

Vi har nok alle prøvet at være blevet så dårligt tilpas, at et smut til lægen har været nødvendigt. I nogle tilfælde kan lægen blot sende dig hjem med en besked om at du har fanget dig en virus og du kan tage smertestillende for at holde det hele ud til du føler dig ovenpå igen. Andre gange viser der sig at være noget som f.eks. en lungebetændelse, som kan behandles med en form for penicillinkur.

Det kan på en måde være en lettende besked at få fra lægen, at der er en form for medicin der kan hjælpe dig af med det der har fået dit helbred til at halte, men straks efter at du har forladt lægen bliver de fleste ramt af yderligere træthed over at de nu skal til at ud og finde et apotek, hvor den receptmedicin du har fået tildelt dig, kan afhentes.

Det behøver heldigvis ikke at fortsætte med at være en træls dag, for apotekeren.dk er et online apotek der kan hjælpe dig med at komme hurtigt hjem under dynen igen. Du kan med det samme gå online og bestille den medicin du skal have dig og selv hvis det er receptmedicin kan du også gå den lette vej. Det kræver blot at du har dit NEM ID ved hånden og så skal du bare gøre som du ellers plejer når du handler online.

Giv kroppen hvile og få leveret det du mangler

Når du handler online, kan du trykke køb og det valgte vil lande i din kurv. Hvis du har det rigtig skidt og du kan se at det er et spørgsmål om få dage før du løber tør for de smertestillende piller også, kan du vælge at fortsætte med at shoppe på hjemmesiden. Her kan du vælge at tilføje din foretrukne smertestillende medicin til kurven før du vælger at afslutte dit køb.

Det er smart med et apotek online, for du får nemlig leveret det hele direkte til døren. Det betyder at du ikke skal gøre andet end at gå hjem fra din læge og begrave dig under dynen når du har købt dine varer online. Når du sover i din ventetid, giver du kroppen de bedste forudsætninger for at komme sig hurtigst.

Få hvile, væske og de nødvendige vitaminer

Noget der kan være godt at gøre for sig selv hvis man er blevet syg er, at man får en masse søvn og vand. Har du fanget dig en ordentlig omgang influenza har mange god erfaring med at indtage noget the med honning og citrus. Det er sjældent den største appetit der er forbundet med sygdom og det kan derfor være at du skal finde dine vitaminer et andet sted.

Vitaminpiller kan du også købe på apotekeren.dk. Noget der kan være godt for at styrke immunforsvaret, er C-vitamin og E-vitamin. Hvis du har en smule appetit og vil forsøge at få vitaminerne igennem din kost er det godt at vælge fødevarer som rød peberfrugt, citrusfrugter, nødder, mandler æg og bladgrønsager. Fuldkornsprodukter kan også være gode og lægger sig desuden godt i maven.

Hvis du slet ikke kan overskue at skulle til at tilberede eller indtage noget mad, så kan du med fordel tilføje vitaminpiller til din bestilling så du får dem på samme tid. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke virker på din krop med det samme du tager pillerne, men at din krop helt sikkert vil være dig taknemmelig.

>> Læs mere på Apotekeren.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD