Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLD3 tips til indretning af din butik

Søndag den 12 september 2021 kl. 16:20

Når du har en butik, så er indretning en rigtig vigtig del. Det er nemlig helt afgørende for, hvordan folk oplever din butik. Hvis der er en lækker og indbydende indretning, så er det også mere attraktivt at komme indenfor. 

Her får du tre tips til, når du indretter din butik. 

Skab en rød tråd med dit interiør

I en butik handler det om at skabe en rød tråd, så din butik virker gennemført og professionel. Derudover er det din opgave at skabe en butik, der er indbydende at komme ind i, så det lokker kunder til. 

Det gør du f.eks. ved at købe interiør, der pynter og fungerer godt sammen. Hvis du f.eks. holder dig til nogle bestemte farver, materialer eller toner, så skaber du automatisk en rød tråd. Hos Bloomingville finder du mange forskellige ting, der fungerer både til boligindretning og til butiksindretning. 

Få hjælp af en indretningsarkitekt

Det er bestemt ikke nemt at indrette en hel butik, så derfor er det en stor hjælp, hvis du får rådgivning af en indretningsarkitekt. En professionel ser typisk nogle andre ting og får nogle anderledes idéer, end du selv gør. Desuden er en indretningsarkitekt typisk god til at forstå dine idéer og drømme og omforme det til konkrete tiltag og elementer i din indretning. 

Brug god tid på din indretning

Det tager tid at indrette en flot butik, så derfor er det også værd at bruge god tid på det. Det giver et langt bedre førstehåndsindtryk at træde ind i en butik, hvor det er til at se, at der er tænkt over indretning og design.

Det er derfor ikke nogen god idé at haste igennem det, for det giver et langt bedre resultat, hvis du bruger tid på det, før du åbner din butik rigtigt, medmindre det naturligvis ikke er en helt ny butik.

>> Læs mere på Likehome.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD