Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Sarah Friis Elliott


(F. 1992)

Salgsassistent i JYSK Horsens
 

Detailelev i JYSK Fredericia
 

Har tidligere stået i en bager og arbejdet på café

 

Sarah Friis Elliott
Salgsassistent
JYSK

 

Hvordan startede din detailkarriere?

Jeg har stået i en bager og på café i nogle år. Jeg havde egentlig en drøm om at blive frisør, men fik ikke søgt ind i tide. Derfor gik jeg i gang med HG, fordi jeg på sigt gerne ville eje min egen salon, så jeg tænkte, at det var praktisk. Frisør-drømmen er dog droppet nu. Jeg er vild med det, jeg laver. Det var lidt tilfældigt, at jeg endte i JYSK. Jeg havde søgt flere steder, men kom til samtale her. Nu er jeg rigtig glad for, at det endte sådan. Der er langt flere udfordringer i JYSK, end der er mange andre steder. Her er vi specialister i det hele, og jeg synes, at det er fedt at have en bred viden.

Hvad gør detail spændende?

Jeg kan godt lide kundekontakten. Det at rådgive kunderne til det helt rigtige køb. Det betyder meget, at de går tilfredse herfra. Til gengæld kan det også påvirke mig en hel dag, hvis en kunde går sur herfra. Det har jeg det ikke godt med.

Har du haft en god oplevelse i din tid i detailbranchen, som du særligt vil fremhæve?

Jeg ekspederede på et tidspunkt en glad og smilende ældre herre, der kom ind med et slidt rullegardin, der var gået i stykker. Jeg kunne se, at det var et gardin med et særligt mål, og da jeg fortalte ham, at vi solgte rullegardiner med specialmål, så han ikke selv skulle skære det til, blev han virkelig glad. Han syntes, at det var helt fantastisk. Det fik mig til at smile en hel dag, fordi han var så positiv.

Hvad betyder det for dig at have vundet prisen som årets elev til Detailhandelens Fagprøvepris?

Det betyder meget. Det er dejligt at få anerkendelse for det, man laver. Når man har knoklet for noget, er det også fedt at se, at det giver pote. Mine kollegaer var ellevilde og havde bagt en kage til mig. Det var første gang, at en JYSK-elev vandt, så de var stolte.

Hvad gør du dig af fremtidige karriereovervejelser?

Jeg overvejer på sigt at blive dekoratør. Jeg vil gerne lave noget mere kreativt og på den måde kan jeg stadig blive i butiksmiljøet.


Læs flere detailkarrierer herSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD