Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Anders Dalgaard

(f. 1993)

Førstemand i logistikafdeligen i Salling Aalborg

Detailelev i Salling Aalborg

Fritidsjob i Salling Aalborg

Anders Dalgaard
Førstemand i logistikafdelingen
Salling

 

Hvordan startede din detailkarriere?

Jeg fik et fritidsjob i Salling, mens jeg gik på handelsgymnasiet. Jeg havde planer om et sabatår, da jeg var færdig, inden jeg skulle læse videre. Jeg hældte dengang mest til, at jeg ville læse international marketing på universitetet. I den forbindelse spurgte jeg min daværende afdelingschef, om der var mulighed for at få arbejde på fuld tid. Det var der ikke penge til i afdelingen, men han skulle ud og finde to nye elever, og hvis jeg ville være den ene af dem, så ville han tage mig på stedet. Efter lidt betænkningstid endte jeg med at sige ja, for under alle omstændigheder kunne jeg gennemføre de to år, og så se til den tid, om jeg stadig ville læse, eller om jeg ville gøre noget videre inden for detailbranchen. Nu har jeg valgt at læse en akademiuddannelse i retail ved siden af mit job i Salling.

Hvad gør detailbranchen spændende?

For mit vedkommende er det kontakten med kunderne. Men også kontakten med leverandører og hele omverdenen inden for detail, synes jeg er meget spændende. Det er ligeledes tiltalende, at man som leder eller anden beslutningstager i detailbranchen hele tiden kan se et resultat på sine salgstal af de beslutninger og prioriteringer, man træffer. På den måde bliver man klogere hver eneste dag

Hvad betyder det for dig at have vundet Detailhandlens Fagprøvepris?

Det er fedt at få noget anerkendelse for, at man er god til det, man laver. Det bekræftede mig da også i, at jeg havde taget det rigtige valg ved at tænke videre inden for detail i stedet for at starte på et andet studie.

Hvad gør du dig af fremtidige karriereovervejelser?

Jeg vil gerne have en eller anden form for lederstilling. Næste skridt kunne være en lederstilling på salgsgulvet. Jeg synes, at det er utrolig spændende at agere som leder og sidde med et stort ansvar. Det tiltaler mig meget.

Har du et godt råd til andre i detailbranchen?

Søg hele tiden at udvikle dit potentiale, hvad enten det er som sælger, indkøber eller som leder. Undgå at gro fast i den samme vante jobstilling eller samme vante arbejdsplads - men søg i stedet nye udfordringer.


Læs flere detailkarrierer herSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD