Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Velkørende kæde jagter mange nye medarbejdere til butikkerne

Foto: detailfolk.dkVelkørende kæde jagter mange nye medarbejdere til butikkerne

Jesper Gylling Olsen, der er direktør i HTH, mangler arbejdskraft ude i butikkerne. 

Onsdag den 17 februar 2021 kl. 09:40 af: Kristian Holgersen

Stor efterspørgsel gennem coronakrisen skaber behov for endnu flere medarbejdere i butikkerne, lyder meldingen fra dansk kæde.

Hjælpepakker, hjemmearbejde og meget begrænsede muligheder for at snuppe en rejse til udlandet.

Det er ikke kun en beskrivelse af livet under coronakrisen - faktisk er det også vigtige ingredienser i en opskrift på bemærkelsesværdig vækst hos køkkenproducenten HTH, som virkelig trives under de usædvanlige forhold.

Da det første chok havde lagt sig i marts 2020, begyndte opturen ude i virksomhedens omkring 65 danske butikker. Folk skulle have nyt køkken, og det fik HTH til at ansætte 150 ekstra medarbejdere for at kunne følge med efterspørgslen.

Jagten på ekstra hænder fortsætter ind i det nye år. HTH søger nemlig 50 ekstra medarbejdere alene på det danske marked, fortæller Jesper Gylling Olsen. Han er direktør i HTH.

- Efter et ganske kortvarigt dyk i efterspørgslen lige da COVID-19 brød ud, så stak salget af, og siden har vi produceret flere køkkener end nogensinde, siger han i en pressemeddelelse.

- Nu skal vi fastholde det gode momentum, og derfor har vi et stort behov for at finde dygtige kandidater, der vil med på vækstrejsen, siger Jesper Gylling Olsen.

Ser mod syd

I dag har HTH butikker på alle de nordiske markeder - Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island og Færøerne.

Men de fede tider i køkkenbranchen giver også anledning til at vende blikket mod de store markeder i syd. Særligt bliver butiksåbninger i Tyskland nævnt som en del af planerne for den kommende ekspansion.

- Den vækst, vi har oplevet i 2020, fortsætter ikke automatisk i samme tempo i 2021 og 2022, siger Jesper Gylling Olsen.

- For at fastholde momentum skal vi fortsat være toneangivende i Skandinavien, og samtidig skal vi vinde nye markedsandele. I første omgang kigger vi mod Tyskland, siger han.

HTH er en del af koncernen Nobia Danmark, som i det seneste årsregnskab havde en samlet omsætning på 2,6 milliarder kroner og et resultat på 300 millioner.

LÆS OGSÅ: Køkkenfirma får ny CEO efter periode med manglende kontinuitetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD