Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Anklage: Legekæden tvangsfordeler varer fra sit lager

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 15 december 2016 kl. 10:50 - Kilde: Børsen

En række butikker i Legekæden skal tage imod en stor sending varer fra centrallageret, selvom de forlader kæden ved årsskiftet. Det afføder kritik.

Tidligere på året kom det frem, at 14 legetøjsbutikker forlod Legekæden ved udgangen af 2016. Nu står hver af butikkerne til at modtage en stor sending ukendte varer fra kædens centrallager blot et par uger inden samarbejdet ophører. Det har ført til stor utilfredshed, skriver Børsen.

- De varer kommer alt for sent. Men kæden ligger åbenbart inde med et for stort varelager. Det vil de gerne have skåret ned, og det gør de ved at tvangsfordele disse varer, siger Kurt Jensen, som allerede har lukket sine butikker i Assens og Faaborg for at gå på pension.

Hos Indeks Retail, som har ejet Legekæden siden 2013, lyder forklaringen, at det er nødvendigt at tilpasse lageret, når så mange butikker træder ud af samarbejdet samme tid.

Utilfredshed med ny ejer

De 14 butikker, som har valgt at træde ud af samarbejdet med Legekæden, har gennem længere tid været på kollisionskurs med ejerne Indeks Retail. ‘

- Der er noget mere tempo i en legetøjsbutik end hos en boghandler, og de er aldrig blevet gode legetøjshandlere, sagde Christian Vejby til Børsen tidligere i år til Børsen. Han trækker sine to butikker i Frederikshavn og Aalborg ud af Legekæden.

Marianne Lyngby Pedersen, direktør i Indeks Retail, forstår ikke utilfredsheden.

- De får en bedre bruttoavance, end de har haft i mange år. Det kan vi bevise, og alligevel melder de sig ud. Det har jeg svært ved at forstå, sagde hun til Børsen tidligere på året.'

LÆS OGSÅ: Legekæden truet af opløsning

 

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD