Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Topchef mærker momentum: En butiksåbning om ugen er ikke umuligt

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 24 august 2021 kl. 10:54

Butikkerne i dansk møbelkoncern har gjort det godt, viser tal fra det seneste årsregnskab, så nu vil topchef sætte fart på åbningerne.

Trods alle restriktionerne under coronakrisen har BoConcept oplevet markant salgsvækst på 24 procent i butikkerne gennem det seneste regnskabsår.

BoConcept rundede i løbet af sommeren en milepæl, da den danske møbelkoncern kunne fejre åbningen af butik nummer 300, som ligger i amerikanske Boston. Langt de fleste af butikkerne bliver drevet af lokale franchisetagere fordelt på i alt 64 markeder.

Ifølge årsrapporten for 2020/21, som netop er fremlagt, blev der i perioden føjet 22 nye til samlingen. Og den gode udvikling giver blod på tanden.

Direktøren for BoConcept - Mikael Kruse Jensen - vil gerne nå endnu flere i det indeværende regnskabsår, skriver Finans.

- Vi kan sagtens deale med at åbne 50 nye butikker årligt. Altså én om ugen, siger Mikael Kruse Jensen til erhvervsmediet, hvor det også fremgår,at butikkernes samlede omsætning ligger på over tre milliarder kroner.

I årsregnskabet for BoConcept Holding A/S er der også vækst at spore på toplinjen, men i en væsentlig mindre målestok. Omsætningen går to procent frem til 1,2 milliarder kroner.

Til gengæld er bundlinjen på himmelflugt. Fra et lille plus på 14 millioner i det forrige årsregnskab, står der nu 109 millioner i overskud efter skat.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen-kæde får opfyldt drøm om udenlandsk ekspansionFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD