Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Topchef stopper i Tivoli efter mere end tyve år

Foto: detailfolk.dkMandag den 16 december 2019 kl. 10:13 af: Kristian Holgersen

Så var turen ikke længere. Et generationsskifte er på vej i Tivoli, hvor den mangeårige topchef er på vej til at forlade sin post.

For første gang i mange år skal Tivoli nu på jagt efter en ny topchef, fordi Lars Liebst giver plads til et generationsskifte ved at forlade sin post.

Da han startede helt tilbage i 1996 var hverken Det gyldne tårn eller Dæmonen opført - til gengæld stod forlystelsesparken for en storstilet hyldest af Bjarne Riis, som netop havde vundet Tour de France.

Ifølge en meddelelse til fondsbørsen fremgår det, at beslutningen er taget af bestyrelsen og Lars Liebst i fællesskab.

- Efter i snart 24 år at have stået i spidsen for en af Danmarks mest spændende og alsidige virksomheder, er bestyrelsen og jeg nu enige om, at tiden er rigtig til et generationsskifte, siger Lars Liebst.

- I min tid er Tivoli gået fra sæsonvirksomhed til helårsvirksomhed, og aldrig har mangfoldigheden i Haven været større. Bestyrelsen for Tivoli har netop vedtaget en ny strategi, som jeg sammen med Tivolis bestyrelse, chefer og medarbejdere har arbejdet på i et år, og det er en god anledning til at give stafetten videre, fortslætter han.

Indtil en afløser er på plads, fortsætter Lars Liebst i sin vante stilling.

Tivoli i topform

Omkring 1996 havde Tivoli et par svære år med store tab på 18 og 50 millioner kroner. Men det rettede sig op igen over de følgende år.

I dag går det også godt for den gamle forlystelsespark.

- Lars Liebst afleverer en virksomhed i topform, som er på vej mod sit bedste resultat nogensinde. Tivoli er Danmarks største turistattraktion, og under hans ledelse har Haven udviklet sig til et internationalt anerkendt brand, siger Tom Knutzen. Han er formand for bestyrelsen i Tivoli A/S.

- Dermed er der skabt de bedste forudsætninger for, at hans afløser kan tage over og udvikle Haven i den retning, som bestyrelsen netop har lagt en ny strategi for, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Dansk topchef er den mest magtfulde i Sveriges detailhandelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD