Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Too Good To Go rykker ud i 9000 butikker

Mandag den 17 maj 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Den største aftale hidtil er netop faldet på plads hos To Good To Go, som bliver en del af dagligvarekæden Spar i både Danmark og udlandet.

Antallet af butikker, som har sagt ja tak til et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go, tager et stort spring.

Dagligvarekæden Spar har netop indgået en aftale, så Too Good To Go bliver en del af langt størstedelen af de i alt 130 danske butikker inden udgangen af 2021.

- Vi er meget glade for samarbejdet med Too Good To Go, som er et vigtigt skridt mod vores mål om at reducere madspild med mindst 50 procent. inden udgangen af 2030, siger Esben Keller, kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Forud for aftalen har Spar testet To Good To Go-konceptet i 29 butikker.

- Kunderne har taget rigtig godt imod idéen i vores testbutikker, og vi glæder os til, sammen med forbrugerne at redde mange flere måltider i hele landet, siger Esben Keller.

Butikker i hele Europa

Udrulningen i de danske butikker er blot en mindre del af en stor aftale, som Too Good To Go har indgået med Spar International. Med den bliver 9.000 butikker i Europa en del af madspildskonceptet.

- Jeg er selvfølgelig helt vildt glad for og stolt over, at vi nu tager kampen mod madspild til et helt nyt niveau i samarbejde med Spar, siger Heidi Boye, landechef for Too Good To Go i Danmark.

- Inden længe vil hele 9.000 europæiske Spar-butikker være at finde i appen, hvilket gør samarbejdet til det ultimativt største i Too Good To Go’s levetid. SPAR fortjener stor respekt for at vise vejen på europæisk plan.

Madspildsappen Too Good To Go blev lanceret I 2016, og har siden nået op på at have 26 millioner brugere fordelt på 15 lande. I appen kan brugerne få lykkeposer/bokse med overskudsmad fra bl.a. supermarkeder, restauranter, caféer og bagerier.

LÆS OGSÅ: Madspild: Netto i nyt lykkepose-samarbejde

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD