Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

To unge iværksættere åbner en fysisk butik

Foto: PR.
Mandag den 30 maj 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

Forretningen startede på de sociale medier for halvandet år siden, og nu tager to iværksættere så springet og åbner en fysisk butik.

De to iværksættere - 21-årige Jonas Silkjær Hansen og 22-årige Casper Næsager Nielsen - begyndte at sælge vintagetøj på nettet for halvandet år siden.

Forretningen, JC Vintage, er gået så godt, at makkerparret åbner en fysisk butik på fredag. Den kommer til at ligge i den lille by Hurup i Thy, hvor makkerparret kommer fra.

- Vi ville gerne holde det meget lokalt og bruge vores netværk. Vi brander os meget med, vi er fra Thy, siger Jonas Silkjær Hansen.

- Så det gav bedst mening for os det skulle ligge her, og så fik vi en rigtig god mulighed i Hurup. Vi er ikke sikre på, at JC Vintage kunne fungere i en storby. Der ville den nok være “en blandt mange”, hvorimod den vil beholde sin charme i Thy, siger Jonas Silkjær Hansen.

Arbejder ved siden af

Selvom det går godt med JC Vintage, så har makkerparret stadig arbejde ved siden af.

Jonas Silkjær Hansen er flere gange om ugen hos FK Træemballage, mens Casper Næsager Nielsen arbejder hos dagligvarekæden Spar i Bedsted. I weekenden er de begge at finde på Café Stalden i Klitmøller.

- Vi ser selvfølgelig gerne, at det vokser sig endnu større. Vi tager en dag ad gangen og udvikler os hver dag der går, og tilføjer nye tiltag, som er med til at eksponere os, lyder det fra makkerparret.

Åbningen af JC Vintages fysiske butik i Hurup er resultatet af et lokalt samarbejde mellem flere aktører, heriblandt udlejere, håndværkere, Hurup Handel, Thy Detailforum og Thy Erhvervsforum. Det har indtil videre resulteret i seks nye butikker i Hurup i løbet af de senere år.

LÆS OGSÅ: Iværksættere kan vinde en fysisk butik midt i højsæsonenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD