Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Svensk kæde har stor satsning på Danmark i støbeskeen

Mandag den 12 april 2021 kl. 11:03 - Kilde: BT

I øjeblikket har svensk restaurantkæde blot en enkelt knappenål på det danske marked. Men nu venter en ekspansion forude.

Når den svenske restaurantkæde O'Learys sætter gang i en større europæisk ekspansion, så er det danske marked med i planerne, skriver BT.

Ifølge kædens direktør - Kenneth Lorentzen - er der potentiale til at åbne 25 restauranter i Danmark. Lige nu findes der blot en enkelt i Kastrup Lufthavn.

- Det er helt naturligt, at vi foretager en større ekspansion i Danmark, fordi det ligger så tæt på vores hjemmemarked i Sverige. Både i Norge, Finland og Baltikum har vi en stærk tilstedeværelse, så vi mangler helt sikkert at få Danmark med på kortet, siger Kenneth Lorentzen til BT.

O’Learys åbnede sin første restaurant i 1988. Dengang var det Sveriges første sportsbar efter amerikansk forbillede, og siden har forretningen vokset sig gradvist større. I dag tæller kæden 110 restauranter, men ifølge en pressemeddelelse er det målet at fordoble antallet inden for få år.

Direktøren tror på, at tiden efter coronakrisen bliver god for O’Learys, som blander sport, underholdning, mad og barstemning. 

- Der er et enormt potentiale i eatertainment, og alle tegn indikerer, at markedet vil vokse markant i fremtiden. I kølvandet på stigende digitalisering og hjemmearbejde ser vi et øget behov for at mødes og tilbringe tid sammen med venner, familie og kolleger, siger Kenneth Lorentzen.

- Vores ambition er have mere end 300 spisesteder i Europa i 2025, siger Kenneth Lorentzen, som netop har offentliggjort opkøbet af spisekæden Harrys, der har 20 restauranter i Sverige.

LÆS OGSÅ: Svensk lavpriskæde vil åbne 50 store butikker i Danmark

Læs hele artiklen på BT


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD