Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Svensk burgerkæde introducerer byg-selv-koncept

Selvbetjeningsautomater giver nu kunderne i Max mulighed for at designe deres egen burger.
Foto: PressefotoFredag den 6 november 2015 kl. 09:15 af: Dennis Clausager

Som den første kæde i Danmark introducerer svenske Max nu et helt nyt koncept, der giver kunderne mulighed for at designe deres egen burger.

Individuelt design af egne varer har været en stigende tendens i flere produktkategorier de senere år. Men fastfood-kategorien har haft vanskeligt ved at finde løsningen i at kombinere bestilling og produktion, så der både tages hensyn til hurtig servering og optimeret produktion.

Med et helt nyt koncept introducerer den svenske burgerkæde Max nu denne mulighed for kunderne i den nyåbnede Max-restaurant i shoppingcentret Big i Herlev.

Erfaringer fra Sverige

Det er via selvbetjeningsstandere, at kunderne nu kan designe deres helt egen unikke burger - konceptet har kørt i udvalgte restauranter i Sverige, hvor erfaringen er positiv.

- Kunderne udtrykker stor tilfredshed med muligheden for at bestille selv og designe egne burgere. I Sverige har denne mulighed givet flere kunder og de første reaktioner fra vores restaurant i Herlev tyder på, at det også kommer til at ske i Danmark, fortæller Jesper Panduro, administrerende direktør for We Love Burgers, som driver Max-restauranterne i Danmark. 

Max, der i øvrigt er den første konceptstyrede restaurantkæde i Danmark med nøglehulsmærke, driver udover den nye burgerbar i Herlev, Max på Gl. Torv i København. Max blev etableret i Sverige i 1968, og drives i Danmark som franchise af selskabet We Love Burgers A/S.

LÆS OGSÅ: Kendisser serverede burgere i den gode sags tjenesteFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD