Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Whistleblowerloven i detailbranchen: Har du fået helt styr på din whistleblowerordning? "

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Stor ombygning: Magasin gør klar til nye koncepter

Foto: detailfolk.dk



Fredag den 23 juni 2017 kl. 09:23 - Kilde: Berlingske Business

Med en ombygning til flere millioner kroner har Magasin nu sat gang i sin største fødevaresatsning i 15 år.

Underetagen i Magasin på Kongens Nytorv er lige nu under ombygning. Det skriver Business.dk.

Projektet står til at koste 25 mio. kroner og skal bane vejen for et fødevareunivers med en række nye koncepter. Blandt andet får kunderne mulighed for at følge med i produktionen af chokolade og karameller ved de nye stande.

- Vi tror ikke på, at man kan skilte sig ud af alting – målet er at gøre folk klogere, for eksempel ved at fokusere meget på uddannet personale, siger food manager Ricky Overeem til Business.dk. Han kalder renoveringen for Magasins største fødevaresats i 15 år.

Meyers og Løgismose forlader desuden underetagen, mens Mad & Vin fortsætter. Renoveringen ventes færdig i august.

Sidste år satsede stormagasinet Illum ligeledes på at tilbyde sine kunder et helt nyt madunivers og lod den italienske madkoncern Eataly indtage sin kælderetage, hvor der før havde ligget en Irma, som Detailfolk tidligere har berettet om.

LÆS OGSÅ: Magasin-ejer vil lukke stormagasiner

Læs hele artiklen på Berlingske Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:








Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD