Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Stor fusion: Butikskæde går sammen med førende webshop

Torsdag den 25 februar 2021 kl. 10:49 af: Kristian Holgersen

To af landets store aktører på markedet for cykler fusionerer. - Nu melder vi branchen ind i superligaen for omnichannel, lyder målsætningen.

Med den klare ambition om at melde “cykelbranchen ind i superligaen for omnichannel commerce,” er butikskæden Design Cykler nu gået sammen med netbutikken Cykelpartner.

De to forretninger fortsætter under deres egne navn, da fusionen i første omgang primært gælder de bagvedliggende aktiviteter i organisationen, som bliver samlet i selskabet DCCP Group A/S.

- Der skal to til en tango og vi har længe haft lyst til at slå virksomhederne sammen, siger Kenneth Mortensen. Han har været COO hos Cykelpartner, men kan fremover kalde sig direktør for DCCP Group.

- Vi havde begge parter noget, som den anden manglede for at kunne give forbrugerne den fuldendte købsoplevelse. Det er tydeligt, at kunderne gerne vil handle både online og i fysiske butikker. Ja, mange gange oplever vi, at begge kanaler er i spil, så dét kan vi nu tilbyde kunderne på den samme platform, siger han.

Tager kampen op 

Både Design Cykler og Cykelpartner har haft ambitioner om at øge ekspansionen og tage kampen op med store internationale spillere som tyske Bikester og hollandske Mantel. Det mål bliver nemmere at forfølge nu.

- Fusionen giver os både økonomiske og organisatoriske ressourcer til at indfri en ambitiøs fælles vækststrategi, siger Kenneth Mortensen og fortsætter:

- Vi kommer til at have muligheden for at servicere vores produkter i de større byer, hvor en stor del af varesortimentet også vil kunne ses og prøves. Samtidigt vil vi have langt over 35.000 forskellige varenumre på hylderne, som kan være fremme hos forbrugerne inden for et døgn–og om det skal være i butikken eller hjemme på dørhåndtaget, siger Kenneth Mortensen.

Design Cykler blev grundlagt i 1988 og har i dag otte butikker øst for Storebælt. Firmaet bag Cykelpartner blev også oprettet i 1988. Flere år senere - i 2005 - startede virksomheden op som netbutik.

LÆS OGSÅ: Cykelhandler vinder international pris for vild indretningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD