Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Stor begivenhed i Jysk bliver splittet til atomer

Mandag den 17 august 2020 kl. 11:47 af: Redaktionen

Hvert år plejer Jysk at samle medarbejdere fra hele landet til en stor fest. Den tradition går coronakrisen nu ind og piller ved.

Tiden er ikke til store forsamlinger, og derfor må Jysk ændre planerne for den årlige medarbejderfest, som plejer at samle omkring 1.800 deltagere under samme tag i Odense Congress Center.

I stedet bliver den store fest, som også byder på prisoverrækkelser for årets butik og årets elev, splittet op i en masse små fester.

- Jysk-festen er for mange medarbejdere årets højdepunkt, hvor vi mødes og fester med kolleger fra hele landet, siger Bo.V. Andersen i en pressemeddelelse. Han er landechef for Jysk i Danmark.

- Det giver en fantastisk følelse af at være en del af noget meget større. Den følelse vil vi gerne holde fast i, selvom vi i år kommer til at mødes til mindre fester. Det bliver anderledes, men stadig med fokus på, at det skal være en forrygende aften, siger han.

Selvom den store årsfest ikke bliver til noget, bliver en anden fast tradition stadig holdt i hævd. Alle butikkerne kommer til at holde lukket dagen derpå, så eventuelle tømmermænd kan plejes i fred og ro.

Jysk, der har 108 danske butikker, finansierer de mindre fester med et beløb pr. deltager, og så har de enkelte butikker eller afdelinger ellers frit slag.

LÆS OGSÅ: Amerikaner bliver sat i spidsen for bæredygtighed i JyskFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD