Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Stark lukker 10 byggemarkeder

Foto: STARKTorsdag den 12 januar 2017 kl. 09:48 af: Lise Møller Schilder

DT Group, der står bag Silvan og Stark, tager konsekvensen af et marked i forandring. Lukninger og massive investeringer er på vej.

750 millioner kroner. Så mange penge vil DT Group investere i at opgradere Stark-butikkerne. DT group, der både står bag Silvan og Stark, vil dog også lukke 10 butikker helt. Det skriver DT Group i en pressemeddelelse.

- Stark er den største byggemarkedskæde i Danmark, og derfor skal vi også gå i front og tage konsekvensen af den forandring, vores branche skal igennem for at møde fremtiden. Vi fokuserer på at være der, hvor kunderne har deres aktiviteter. Derfor sammenlægger vi en række forretninger fra den 10. februar, siger administrerende direktør i DT Group, Søren P. Olesen, i pressemeddelelsen

Fra 83 til 73 butikker

Stark har indtil nu haft 83 butikker i Danmark. Det tal reduceres med 10 til 73 butikker. De butikker, der forsvinder, ligger i områder, hvor aktiviteterne har været aftagende.

- Byggeindustriens kunder ønsker bare også i stigende grad langt flere varenumre leveret inden for 24 timer direkte til deres byggeplads. De har ikke længere den aktivitet i de små byer, der var engang, men søger mod vækstområderne, siger Søren P. Olesen.

Massive investeringer

De 750 millioner kroner skal blandt andet bruges til at investere i uddannelse af medarbejderne, renovering af forretninger og samtidig opgradere flere distributions-centre med et større sortiment, flere kørende salgsteams og nye services til de kunder, der digitaliserer deres forretning, oplyser Stark.

De 10 forretninger, der lukker ligger i henholdsvis: Hou i Nordjylland. Bjerringbro i Midtjylland. Ebeltoft på Djursland. Brædstrup i Østjylland. Rudkøbing på Langeland. Søndersø og Ørbæk på Fyn. Nakskov på Lolland samt Højby og Osted på Sjælland.

LÆS OGSÅ: Silvan-ejer utilfreds med dalende overskudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD