Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Sportskæde køber konkursramt netbutik og går internationalt

Foto: PRTirsdag den 11 december 2018 kl. 09:22 af: Kristian Holgersen

Dansk sportskæde, der tidligere i år var på rov hos konkurrenten, overtager en stor netbutik med kunder på flere europæiske markeder.

Med øjeblikkelig virkning bliver netbutikken hshop.dk en del af sportskæden Sport 24, som altså fortsætter med at udvide forretningen.

Hshop.dk sælger håndnoldudstyr til 20 lande, men for få dage siden tvang økonomiske problemer netbutikken ud i en konkurs.

- De tidligere ejere har gjort det rigtig flot med udviklingen af hshop.dk, siger Lars Elsborg i en pressemeddelelse. Han er direktør i Sport 24 og bliver nu bestyrelsesformand for det selskab, der skal køre hshop.dk videre.

- Men virksomheden er måske vokset for voldsomt på for kort tid, og det endte med at gøre ondt til sidst, fortsætter han.

En stribe butikker i Intersport-kæden gik tidligere på året over til Sport 24-koncernen, som også driver butikker under navnet Sportigan.

Genvej til udlandet

Ifølge direktøren kan den konkursramte håndboldbutik på nettet styrke Sport 24 på flere områder.

- De har en imponerende dybde i sortimentet på håndboldsegmentet, som vi ikke tilnærmelsesvist kan have i vores butikker, så på den måde supplerer hshop.dk vores aktiviteter fortrinligt, siger Lars Elsborg.

Samtidig giver overtagelsen adgang til udenlandske markeder. Indtil videre har Sport 24 koncentreret sig om aktiviteter i Danmark.

- Vi skal tage små skridt ad gangen, men de gode ideer står i kø, så kunsten bliver at udvikle shoppen med omtanke – og i første omgang blive kendt som Europas førende håndboldshop, siger Lars Elsborg.

Tidligere håndboldprofiler

Michael Pedersen er ny aktionær og administrerende direktør i netbutikken. Ligesom flere af medarbejderne er han tidligere professionel håndboldspiller.

To af de tidligere medejere, Rasmus Kaagaard og Henrik Rosenkvist, fortsætter i nøglepositioner i det nye setup, mens hovedaktionær Thomas Køhler forlader projektet.

- Vi er glade for, at Sport 24 har samlet os op og kan se perspektiverne. Der er et stort uudnyttet potentiale i håndboldsporten, siger Henrik Rosenkvist.

LÆS OGSÅ: Sportmaster sætter topchefen på portenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD