Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"TikTok baner vejen for nye marketing strategier - Lær trenden at kende"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Sportskæde åbner ny konceptbutik

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 13 marts 2013 kl. 09:38 af: Simone Hansen

 'Container' er navnet på en dansk sportskædes helt nye outletbutik, der kommer til at ligge i Holbæk Mega Center og byde kunderne på sportsudstyr til billigere penge.

En af Danmarks helt store sportskæder Sport-Master åbner nu en outletbutik i Holbæk Mega Center med navnet 'Container'. 

Her vil kæden, der sælger sports- og fritidsprodukter sælge udvalgte varer til stærkt nedsat pris. 

- Vi har sat turbo på vores udvikling i Danmark, og CONTAINER BY SPORTMASTER er en vigtig del af den strategi. Vi har valgt at kalde kæden CONTAINER, da varerne så at sige kommer direkte fra producenterne til os i store containere. I store volumer til små priser. Du kan sammenligne det med et lavpris flyselskab – piloterne og flyene, dvs. kerneproduktet, er det samme, alt det andet er skåret væk, for at holde priserne super skarpe, udtaler administrerende direktør i SPORT-MASTER, Hans-Peter Rasmussen om konceptet. 

Anderledes produkter

Foruden gode priser på udvalgte varer, vil butikken også have hidtil usete varer i Sport-Masterbutikker, såsom cykler og billiardborde. Butikschefen for Container ser frem til at åbne butikken d.16 marts. 

- Jeg glæder mig helt vildt til at åbne Danmarks første CONTAINER i Holbæk Mega Center, hvor kunderne kommer fra nær og fjern. Og jeg tør godt love, at vi giver den gas fra starten, med masser af attraktive tilbud og overraskelser. Det er vores motto, at kunderne skal forvente noget helt ekstraordinært og uventet, når de kommer til os, siger butikschef for Holbæk CONTAINER, siger butikschef hos Container, Carina Poulsen.

Danskerne glade for outlets

Og efter alt at dømme rammer Sport-Master ned i en nyere tendens blandt danske forbrugere. Seneste undersøgelser viser nemlig, at danskere er blevet vilde tilbudsjægere, der både går i outlets og besøger dealsites og nødigst betaler fuld pris for varerne. 

LÆS OGSÅ: Danskerne vil ikke betale fuld pris
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD