Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Sportmaster præsenterer ny januar-satsning

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 10 december 2019 kl. 06:00

En app og en jernkvinde er to bærende elementer i Sportmasters nye sundhedskoncept, som bliver rullet ud i januar.

Sportmaster tilbyder nu sine kunder at deltage i et digitalt sundhedsforløb, som varer fem uger og løber fra midten af januar.

Det skriver den landsdækkende sportskæde i en pressemeddelelse.

Konceptet hedder The5WeekChallange og er baseret på en app, hvor deltagerne kan samle point ved at klare forskellige opgaver som 30 minutters fysisk aktivitet om dagen eller måske en lang nattesøvn.

På den måde er det meningen, at deltagerne skal spille sig til sundere vaner.

- Det betyder meget for os, vi udover at sælge sportstøj og udstyr af høj kvalitet også kan være med til at hjælpe folk i gang med en sund og aktiv livsstil, siger Peter Hædersdal. Han er marketinghef hos Sportmaster.

- Med The5WeekChallenge bliver det muligt for alle at være med uanset niveau – og på den måde gør vi det nemmere for danskerne at få en sundere livsstil, fortsætter han.

Professionel hjælp

To eksperter er med på sidelinjen under hele forløbet. Henrik Duer er træningsfysiolog, og nogle kender ham måske fra TV3-programmet ”Ekstremt fed - et år til at redde livet.”

Michelle Vesterby er en af verdens bedste kvindelige triatleter på Ironman-distancen, og TV2 har tidligere sendt en dokumentar om hendes vej tilbage til topformen efter en fødsel.

- De fleste har prøvet at ændre livsstil. De fleste har også prøvet at fejle med det. Og når man har fejlet mange gange, så mister man troen på, at det kan lade sig gøre, siger Henrik Duer.

- Omvendt kan man sige, at det er de færreste, der har givet op, når de er foran. Derfor er det rigtig vigtigt at være realistisk med sine målsætninger, så man har den bedste forudsætning for at lykkes med de små delmål og forblive motiveret, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Sportmasters lillebror åbner flere butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD