Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Sportmaster henter ny direktør

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 21 februar 2019 kl. 11:32 af: Kristian Holgersen

Topchef fra modebranchen overtager roret hos Sportmaster. Hun har stor forståelse for omni-retail, mener formand.

47-årige Sofie Lindahl-Jessen bliver ny direktør for Sportmaster. Hun afløser Jens Høgsted, som blev fyret i sensommeren 2018.

Det skriver sportskæden i en pressemeddelelse torsdag.

Sofie Lindahl-Jessen kommer direkte fra en stilling som direktør for modebrandet Saint Tropez. Tidligere har hun også været salg- og marketingdirektør hos Fritz hansen.

- Siden September sidste år har vi været på udkig efter den helt rigtige CEO, der både havde kendskab til sport eller modebranchen samt en stor forståelse for omni-retail og den digitale udvikling i branchen, siger Sportmasters bestyrelsesformand, Michael Christiansen.

- Med en baggrund i modebranchen og en stor viden inden for netop disse områder, har Sofie Lindahl- Jessen den rette profil til at styrke brandet, fortsætter han.

Fokus på omnichannel

Med en ny direktør ved roret skal Sportmaster forsøge at finde tilbage til de sorte tal på bundlinjen. Det seneste årsregnskab for Sport Nordic Group, der også inkluderer den mindre kæde Rezet Sneaker Store, viser et minus på 17,5 millioner kroner.

En af de vigtigste opgaver bliver at udvikle Sportmasters omnichannel-strategi og sikre et bedre sammenspil mellem kædens 95 butikker og de digitale platforme.

- Sportmaster skal stå endnu skarpere i forhold til vores målgruppe, siger Sofie Lindahl-Jessen, der starter i sit nye job 1. april.

- Vi ved, at sport kan gøre så meget godt for mange mennesker og jeg glæder mig til at komme i gang og være med til at hjælpe forbrugerne til større og bedre sportsoplevelser, siger hun.

LÆS OGSÅ: Sportskæde køber konkursramt netbutik og går internationaltFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD