Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Sportmaster finder ny topchef

Ny topchef i Sportmaster, Andreas Holm (th.), og Jack Friis, COO.
Torsdag den 30 januar 2020 kl. 10:48 af: Kristian Holgersen

Den nye direktør går efter, at Sportmaster kan vende de massive milliontab ryggen og tjene penge allerede fra 2020.

Sportmaster skulle ikke bruge mange dage til at finde afløseren for Sofie Lindahl-Jessen, der i sidste uge selv annoncerede, at hun stoppede som topchef efter mindre end et år på posten.

Fremover bliver Andreas Holm administrerende direktør, skriver Sportmaster i en pressemeddelelse torsdag.

Han håber på, at sportskæden hurtigt kan vriste sig fri af de økonomiske vanskeligheder, som ellers har præget regnskaberne. I 2018 tabte selskabet eksempelvis over 100 millioner kroner.

- Med Sportmaster Group i ryggen har vi et uhyre stærkt bagland, med en infrastruktur, backend- og IT-support, der ikke er set før i den danske sportsbranche, siger Andreas Holm og fortsætter:

- Af den grund - og fordi Sportmaster er den førende sportskæde i landet - er det er vores mål, at etablere en positiv bundlinje i 2020.

Lige inden jul blev Sportmaster solgt til en koncern med hovedsæde i Singapore for et ukendt beløb. Meget passende deler den nye ejer - Sportmaster Group - allerede navn med sin danske nyerhvervelse.

Godt købmandskab

Andreas Holm er hentet fra egne hylder. Han startede i Sportmaster allerede i 2008, hvor han gik fra at være ekspedient til at blive chef for butikken på Strøget i København, fremgår det af cv’et på LinkedIn.

Siden steg han videre op i systemet hos Sportmaster. Gennem årene har han både været manager for HR og indkøbsdirektør.

- Den nye ledelse kender den grundlæggende forretning indgående og de er købmænd i ordets bedste forstand. Vi er en retailvirksomhed, og vi ønsker godt købmandskab i den øverste ledelse, siger Janusz Gembarski. Han er International Director i Sportmaster Group.

Ved sin side får topchefen Jack Friis, som bliver ny vicedirektør (COO). Han tiltrådte i 2012 rollen som Retail Direktør og har haft det overordnede ansvar for omni-sales og salget i butikkerne. Tidligere har Jack Friis været salgsdirektør i Bilka

Sportmaster har 89 butikker. Samtidig ejer selskabet bag også den mindre kæde Rezet Sneaker Store, der har fire butikker.

LÆS OGSÅ: Sportmasters topchef takker afFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD