Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Sneaker-brand med skyhøje ambitioner åbner ny butik

De to stiftere af Arkk Copenhagen foran butikken på Nørrebro.
Tirsdag den 2 april 2019 kl. 11:19 - Kilde: Flere medier

Direktøren vil endnu tættere på slutbrugerne, så nu åbner dansk skobrand med internationale ambitioner en ny fysisk butik.

Arkk Copenhagen åbner en ny butik på Østergade i København, skriver Fashion Forum og Soundvenue på baggrund af en pressemeddelelse.

Der er tale om en pop up-butik, der skal supplere Arkk Copenhagens faste butik på Nørrebro i et halvt år. Efterfølgende flytter den til en ny adresse.

- Debatten om, hvor kundens opmærksomhed skal fanges henne, har aldrig været større, siger Thomas Refdahl ifølge pressemeddelelsen.

- I stedet for at tabe sig selv i den diskurs, holder vi snuden i sporet og intensiverer, hvad vi er bedst til: mennesker, oplevelser og nyhedsværdi, siger han og fortsætter:

- Det, sammenholdt med, at vi har en strategisk ambition, om at kunne komme endnu tættere på slutforbrugeren med vores historiefortælling og univers, kunne en sneaker pop-up shop i det mondæne København ikke være en mere oplagt anledning til at manifestere.

Store ambitioner

Sidste år købte investeringsselskaberne Frihed Invest og North-East Venture 28 procent af Arkk Copenhagen for et tocifret millionbeløb.  

Handlen fik Thomas Refdal til at lufte markante ambitioner, fremgår det af en artikel fra Dansk Mode & Textil.

- Arkk skal være blandt verdens 10 mest indflydelsesrige sneakerbrands. Vi vil sætte et aftryk i branchen, og det kan Friheden Invest og North-East Venture hjælpe os med, sagde han dengang ifølge Dansk Mode & Textil.

Arkk Copenhagen blev grundlagt i 2014 af Thomas Refdahl og Kasper Høj Rasmussen. I dag sælger de deres sko på en lang række markeder.

Selskabet bag Arkk Copenhagen - State of North - fik overskud på 745.000 kroner for 2017/18. Det var en markant nedgang, men ledelsen er tilfreds, fordi “der er foretaget store investeringer i at konsolidere brandet og organisationen mod yderligere langsigtet vækst,” som der står regnskabet.

LÆS OGSÅ: Samsøe & Samsøe åbner ny konceptbutik i KøbenhavnFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD