Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Shell tror på feinschmecker-koncept

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 16 august 2012 kl. 09:12 af: Mette Winkler

Lagkagehuset, Holms Bageri og Emmerys skærper kundernes fornemmelser for bagværk i luksusklassen - derfor opgraderer tanken sine basser.

Benzingiganten Shell mener selv at være godt kørende i forhold til sin bagersatsning. Men en udvidet feinschmeckerkultur får virksomheden til at kaste flere penge efter brød og kager fra en dyrere leverandør end tidligere.

- Shell har konkurreret med de traditionelle bagere de sidste 15-20 år. Nu tager vi et skridt videre og satser på et mærke, der repræsenterer kvalitet frem for mainstream, siger Søren Kruse, der er Convenience Retail Manager i Shell til detailfolk.dk.

Slut med mainstream bagværk

Siden 1990'erne har forskellige leverandører været inde over leverancerne af bagværk til Shell's tankstationer - bl.a. Schulstad. Men med sit samarbejde med luksusbageren Reinh. van Hauen, hægter Shell sig på den nye bølge af luksusbagere.

- Nu hvor luksuskæderne skyder frem, vil vi ikke stå i stampe. Kundernes forventninger stiger og vil gøre det fremover, og det er i det lys, samarbejdet er startet, siger Søren Kruse.

Gode testresultater

Hen over sommeren har Shell testet konceptet i to deli2go-butikker, og uden at ville løfte sløret for hverken specifikke resultater eller målsætninger, så oplyser Søren Kruse, at  resultaterne har bidraget til at afgøre omfanget af satsningen, der omfatter i alt 114 tankstationer til at starte med.

- Resultaterne har været med til at se idéen vokse, siger han.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD