Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Shell starter samarbejde med luksusbager

Foto: morguefile.comOnsdag den 15 august 2012 kl. 08:35 af: Mette Winkler

Shell tager kampen op med de traditionelle bagere. Benzingiganten indleder et samarbejde med luksusbageriet Reinh. van Hauen, der fremover skal levere luksuskager til tankstationernes kunder.

Køen hos bageren skal ikke længere være det, der får kunderne til at købe brød og basser på tanken. Shell vil i samarbejde med Reinh. van Hauen sælge muffins og hindbærsnitter af konditorkvalitet. Det skriver Shell i en pressemeddelelse.

- Vi arbejder konstant på at hæve kvaliteten på vores servicestationer. Lige som vi skiller os ud fra den grå masse med vores kvalitetsbrændstoffer, skal vores convenience-varer, som fastfood, brød, snacks og kager også være en oplevelse i sig selv, siger Søren Kruse, Convenience Retail Manager i Shell.

Fra tankstation til servicestation

Tidligere på sommeren åbnede Shell to koncept-servicestationer – deli2go – i Hørsholm og Ballerup, hvor Reinh. van Hauen er leverandør af ”konditorkager i luksusgenren”, fremgår det af pressemeddelelsen. Og det er de samme kager, der nu kommer til at pryde hylderne i 114 af Shells andre tankstationer.

Allerede 1. september følger yderligere 37 Shell-tanke trop, og på sigt er det også hensigten, at kagerne får selskab af mørkt brød.

- Aftalen med Reinh. van Hauen giver os et kæmpe løft i kategorien bagværk. Du kan nu få kager hos Shell, som gør selv den bedste konditor grøn af misundelse. Samtidig betyder aftalen, at bageren nu holder længe åbent i mange byer til glæde for de mange af vores kunder, der kommer her for at købe ind efter almindelig lukketid, siger Søren Kruse.
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD