Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Se vinderen: Rema 1000 kårer årets bedste købmand

Fra venstre: salgsdirektør Mads Nysted, regionschef Lars Dybdal, købmand Nikolaj Jensen, souschef Mikkel Falsberg og adm. dir. Henrik Burkal. Foto: Kristoffer Juel
Fredag den 6 oktober 2017 kl. 11:07 af: Kristian Holgersen

Efter at have kæmpet med en butik i Søndersø valgte en Rema 1000-købmand at prøve lykken på Tåsinge. 

Igen i år har Rema 1000 kåret årets bedste købmand. Hæderen tilfaldt denne gang Nikolaj Jensen, som har en butik i Vindeby på Tåsinge - lige over vandet fra Svendborg.

Det skriver Rema 1000 i en pressemeddelelse.

Gennem flere år kæmpede Nikolaj Jensen med at få en Rema 1000-butik i Søndersø til at fungere, men for fire år siden tog han hjem til Svendborg og startede butikken i Vindeby. Det skulle vise sig at være en god idé.

- Gennem længere tid arbejdede vi på at bygge denne butik, som blev Nikolajs drømmebutik. Derfor er glæden jo endnu større, når man nu små fire år efter kan se, at den har udviklet sig til én af de bedste på Fyn, siger regionschef Lars Dybdal.

- Købmanden og medarbejderne har i den grad – på rekordtid – vundet det lokale marked, og butikken er et mønstereksempel på, hvad det betyder, at man er den lokale købmand, der deltager, støtter og bakker op om det lokale liv, fortsætter han.

Kåring gav gåsehud

Nikolaj Jensen vandt prisen i et felt på knap 300 andre butikker, og han var naturligvis glad, da han blev hyldet på scenen til det årlige Rema 1000-møde.

- Det var meget, meget overvældende og specielt at blive kåret og træde op på scenen foran alle mine dygtige kolleger. Jeg havde gåsehud over hele kroppen og vidste knapt nok, hvad jeg skulle sige, da alle kom og ønskede mig tillykke, siger Nikolaj Jensen.

- Det har været en lang kamp for at komme hertil og uden mit fantastiske team, kunne jeg jo aldrig have gjort det. Så jeg var virkelig glad for at se, at alle mine medarbejdere pludselig stod dér på scenen alle sammen, fortæller den stolte købmand.

LÆS OGSÅ: Flere indskærpelser og seks sure smileys til Rema 1000Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD