Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Se alle vinderne af dette års Detailforum Awards

Vinderne af årets hovedpris - Detailforumprisen - blev modtaget af repræsentanter fra Søstrene Grene, her flankeret af Jacob Bahne Sørensen formand for Detailforum, yderste til venstre.
Foto: detailfolk.dkTirsdag den 19 marts 2019 kl. 18:33 af: Kristian Holgersen / Dennis Clausager

 

Stærke detailaktører kæmpede om årets prestigefyldte detailpriser ved en stor kåring, hvor Powers CEO afslørede nogle af planerne for elektronikgiganten.

Tirsdag eftermiddag blev vinderne af årets Detailforum Awards kåret ved et arrangement i Langelinie Pavillonen, hvor gæsterne desuden havde mulghed for at opleve Power-topchef Jesper Boysen som keynote speaker.

Power i massiv økonomisk fremgang

Jesper Boysen løftede lidt af sløret for, hvordan det går for elektronikkæden, og kunne berette om en massiv fremgang i de økonomiske resultater i regnskabet for 2018, der snart bliver offentliggjort.

Ligeledes kunne den energiske topchef fortælle, at ekspansionen der blev sat på pause for godt et år siden, snart ville fortsætte, så kæden bliver landsdækkende. 

Vinderne

Arrangementets hovedpris - Detailforumprisen, der tidligere hed MMM-prisen - er blevet uddelt siden 1981 og gives til en person eller virksomhed, der på særlig vis har haft betydning for detail- eller engroshandelen i Danmark.

I 2018 kunne Dansk Supermarked (i dag Salling Group) lade sig hylde, men denne gang besluttede priskomitéen, der blandt andet bestod af Peter Høgsted (topchef i Coop) og Jacob Bahne Sørensen (ejer af Bahne-kæden), at udpege Søstrene Grene som modtager af Detailforum-prisen, med følgende begrundelse:

- Prisen gives i år til Søstrene Grene for deres imponerende vækst med åbning af nye butikker på nye markeder og med gode økonomiske resultater. Den familieejede virksomhed er nået langt de seneste år og har skabt succes på det internationale marked med butikker i 15 lande. De har formået at skabe et skarpt koncept med et univers omkring historien med de to søstre Anna & Clara. De har skærpet profilen og Søstrene Grenes identitet fremgår tydeligt i både butikkerne og markedsføringen, lød det fra juryen.


Her er alle  vinderne ved Detailforum Awards 2019:

Detailforum Prisen (den tidligere MMM Prisen): SØSTRENE GRENE
Nominerede: Søstrene Grene, Københavns Lufthavn, Eventyrsport 

Retail Entrepreneurship Prisen: RAINS
Nominerede: Rains, Homemate, Barberklingen 

Detailforums Kampagnepris: COOP
Nominerede: Jem & Fix, Louis Nielsen, Coop 

Årets Omnichannel: ARKET
Nominerede: Rapha, Arket, Matas

Desuden blev der uddelt et rejselegat på 15.000 kroner til en detailelev, og vindere blev Sara Kloster fra SPAR i Thisted.

LÆS OGSÅ: Bahne-butik vinder pris i USAFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD