Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Satsning på det tyske marked giver pote

Torsdag den 9 juni 2022 kl. 11:51 af: Redaktionen

En målrettet indsats for at slå mere igennem på det tyske marked begynder at kaste resultatet af sig for dansk designfirma.

Møbelfirmaet Sackit oplever en stigende interesse fra tyske kunder.

Det gælder især salget af udendørsmøbler, som gennem første del af året er steget med 90 procent i forhold til samme periode i 2021.

- Vi har haft stort fokus på at øge brandkendskabet til Sackit i Tyskland, og nu mærker vi virkelig, at det tyske marked rykker med hastige skridt, siger Kristoffer Glerup i en pressemeddelelse. Han er adm. direktør og stifter af Sackit.

- Indtil videre omsætter outdoor-kollektionen for mere på det tyske marked i forhold til det danske marked. Samlet set sælger vi omkring 30 procent mere på outdoor i Tyskland, end vi gør i Danmark, siger han.

Faktisk er der ikke kun interesse fra Tyskland. Kunder fra flere forskellige europæiske lande har fået øje på Sackit, forklarer direktøren. Derfor har virksomheden udvidet åbningstiderne i kundeservice.

- Vi begynder også at få flere ordrer fra eksempelvis Spanien og Italien, så vi skal være klar, når vores kunder er på webshoppen – og med et stigende antal udenlandske kunder er det afgørende at styrke vores kundeservice, siger Kristoffer Glerup og fortsætter:

- Når man ikke kender brandet, så er det rart at opleve, at der er levende mennesker bag skærmen og ved telefonen klar til at hjælpe dig.

Sackit har blandt andet leveret møbler og elektronik til Humac, Illums Bolighus og Magasin. Hidtil har den del af forretningen stået for langt den største del af omsætningen. Men virksomhedens egen salgskanal begynder at æde sig ind.

LÆS OGSÅ: Endelig åbner dansk herretøjsbrand sin første butik i udlandetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD