Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Salling Group henter ny direktør i Folketinget

Salling Group henter ny direktør i Folketinget

Henrik Vinther Olesen skifter en midlertidig plads i Folketinget ud med en direktørpost i Salling Group, hvor han starter i juni.

Mandag den 31 maj 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

 

En folketingspolitiker skal nu stå i spidsen for områderne kommunikation og samfundsansvar i Salling Group.

Lige nu er Henrik Vinther Olesen suppleant i Folketinget for Radikale Venstre, men snart rykker han videre til Salling Group, hvor der venter en post som kommunikationsdirektør.

Den 51-årige thybo får helt nøjagtig titlen Group Vice President, Communication, CSR & Public Affairs. I starten af året valgte den tidligere tv-vært,  Annette Juhler Kjær, at forlade samme stilling i Salling Group efter to år. 

- Henrik er passioneret og optaget af at gøre en forskel, hvilket passer fortrinligt med Salling Group. Han er god til at møde folk, hvor de er, og samtidig har han en stærk personlighed og masser af energi, som vil stå ham godt i en krævende og omskiftelig hverdag, siger Per Bank, Salling Groups administrerende direktør.

Inden Henrik Vinther Olesen i efteråret måtte træde til som stedfortræder i Folketinget var han kommunikationschef i Aarhus Kommunes børne- og ungeforvaltning. Tidligere i karrieren har han desuden været journalist for både Fyens Stiftstidende og Jyllands-Posten.

- Salling Group har høje ambitioner i forhold til at tage ansvar for det samfund, vi er en del af. Det er også en drivkraft for mig personligt, siger den kommende direktør.

- Derfor er det med glæde og forventning, men også en stor portion ydmyghed, at jeg nu kaster mig over opgaverne, for der er allerede skabt store resultater og sat høje standarder, siger Henrik Vinther Olesen.

LÆS OGSÅ: Salling Group sætter ny mand i spidsen for Netto-satsningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD