Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Røvere frifundet for drabsforsøg i REMA 1000

Foto: detailfolk.dkFredag den 5 december 2014 kl. 08:28 af: Newspaq

To mænd er nu blevet frifundet for drabsforsøg i en meget omdiskuteret sag fra Albertslund, hvor en butiksmedarbejder blev ramt af knivstik.

En 42-årig mand med initialerne TD mistede 2,3 liter blod og fik punkteret den ene lunge, da han lillejuleaften sidste år blev ramt af et knivstik fra en røver.

Retten i Glostrup har torsdag frifundet to mænd for en anklage om drabsforsøg på TD. Episoden skete under et fejlslagent røveri mod en REMA 1000 i Albertslund, hvor TD var ansat.

Ifølge rettens kendelse var det den i dag 19-årige SA, som huggede kniven i TD i forbindelse med røveriet. Men retten vurderer, at der alene var tale om grov vold og ikke forsøg på manddrab. SA er desuden dømt for forsøg på røveri mod supermarkedet.

Skyldig i andet røveri

Den 18-årige CE, som også er tiltalt i sagen, er blevet helt frifundet i forholdet omkring REMA 1000-røveriet. Retten mener ikke, at anklagemyndigheden har kunnet bevise, at CE var den anden gerningsmand ved røveriet.

CE skal dog ikke regne med at slippe for straf. Han er nemlig blevet kendt skyldig i et andet røveri, som gik ud over en guldsmedeforretning i Albertslund Centret et par dage inden REMA 1000-røveriet. Han er også kendt skyldig i to gaderøverier

/ritzau/

LÆS OGSÅ: DNA-spray skal sikre butikker mod røverierFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD