Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Robot-maskot skal gå frit rundt i dansk storcenter

Sådan ser robotten ud. Navn har den ikke endnu.
Fredag den 17 november 2017 kl. 10:50 af: Kristian Holgersen

Fremtiden kalder. En robot har fået jobbet som maskot i dansk storcenter og alle kan være med til at påvirke dens personlighed.

Kunderne i et af landets største shoppingcentre kan fremover se fremtiden dybt i øjnene, når de driver rundt fra butik til butik.

Kolding Storcenter har nemlig som de første i Danmark - og måske i verden - ansat en robot til at varetage jobbet som maskot. Ifølge en pressemeddelelse kommer den til at gå frit rundt blandt gæsterne.

- Vi er vildt spændte over at kunne løfte sløret for vores store verdensnyhed. Robotten har været undervejs i lang tid, og vi har virkelig glædet os til, at vores besøgende kan komme og hilse på den, siger centerchef Gitte Lindbo i pressemeldedelesen. 

Indtil videre har robotten fået en midlertidig stilling. Efter jul skal den justeres hos udvikleren, så den er helt klædt på til en fastansættelse fra marts.

Formål: Hygge og underholdning

Den nye medarbejder kommer ikke til at erstatte sine menneskelige kollegaer, som det ellers er tilfældet mange andre steder i erhvervslivet. Målet er udelukkende at sprede hygge og underholde kunderne.

- Vores ambition er, at robotten skal hygge om gæsterne, men hvad vil det egentligt sige ’at hygge’? Skal den kunne fortælle vitser, snakke om vejret eller noget helt tredje? Det vil vi gerne have vores gæsters hjælp til at finde ud af, så vi sammen kan udvikle robotten til at blive en hyggespreder, siger Gitte Lindbo.

Alle besøgende og interesserede inviteres til at se robotten og komme med forslag til, hvad den skal hedde og hvad den skal kunne, når den er færdigudviklet.

LÆS OGSÅ: Elektronikkæde sparer udgifter til ansatte med robotdrevet lagerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD