Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Rekordår sender Jysk ud efter endnu flere elever

Foto: JyskTirsdag den 10 november 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Efter en periode med vækst begynder Jysk at tage ekstra elever ind. De skal være med til at holde dampen oppe, siger talsmand.

Butikskæden Jysk søger 36 nye elever hurtigst muligt.

Lykkedes det at besætte alle pladserne på et nyoprettet vinterhold, når Jysk op på at have 350 elever i Danmark. Det er 75 flere end samme tidspunkt sidste år, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Jysk håber at kunne hjælpe unge mennesker fra brancher eller kæder, hvor coronakrisen lige nu gør det svært at finde job.

- Vi ansætter, fordi vi har oplevet en stor vækst gennem den sidste lange periode, og derfor vil vi gerne sikre vores fortsatte vækst ved at uddanne endnu flere elever, siger Ulrik Greve Jakobsen. Han er Detail Manager hos Jysk Danmark.

- Vi ved, at hvis vi giver os tiden til oplæring, så får vi de allerdygtigste medarbejdere. Samtidig ved vi, at krisen måske gør det sværere for nogle unge at komme ind på arbejdsmarkedet, hvilket gør det ekstra godt, at vi nu kan udvide antallet af elever, siger han.

Godt regnskab midt i krisen

I september kunne Jysk præsentere en rekordstor omsætning på 30,5 milliarder kroner for regnskabsåret 2019/20. Det var 7,6 procent højere end året før.

Årets resultat er endnu ikke fremlagt, men den adm. direktør - Jan Bøgh - har fortalt Finans, at det nok lander på et “fornuftigt niveau.”

- Coronavirus har resulteret i betydelige ekstra omkostninger på en lang række områder, sagde Jan Bøgh i september.

- Omvendt har situationen også gjort, at vi har udsat en række investeringer, fordi vi på grund af nedlukning ikke kunne gennemføre de planlagte aktiviteter, og derfor ikke har ombygget og åbnet så mange nye butikker som planlagt, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Jysk henter assistance fra Google i digital transformationFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD