Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Private labels vinder frem i stor stil

Foto: ColourboxTirsdag den 1 november 2016 kl. 06:10 - Kilde: Business

Forbrugerne er vilde med detailkædernes egne mærker. Der er særligt en kategori, som de efterspørger mere end før.

Detailkædernes egne mærker går under betegnelsen Private Labels. Og det er netop de mærker, der vinder indpas i disse år. Det skriver Business.

Før i tiden tilhørte produkterne den billige ende af skalaen, og de fik sjældent nogen nævneværdig eksponering, men sådan er det ikke længere. Mærker som Tusindfryd, Levevis og Änglamark bliver i dag set som et af supermarkedernes stærkeste kort.

- Private label-produkter er ekstremt vigtige for os. Vi satser massivt på dem, fordi vi vil tilbyde kunderne noget, de kun kan få hos os, og som har nogle særlige kvaliteter, siger Coops innovationsdirektør, Jeff Salter, til Business.

Kvaliteten er vigtig

I dag forholder det sig sådan, at hver tredje vare i de danske indkøbskurve er private label, mens det i Storbritannien er over halvdelen. Og det skyldes især, at kvaliteten er forbedret. Det forklarer brandekspert og CEO i reklamebureauet Fireball, Anthony Aconis.

- Fra generisk billigt og dårlig kvalitet er private label rykket op til at blive en strategisk måde at skabe identitet og brande sig selv på, forklarer han til Business.

At kunderne efterspørger kvalitet, når de handler private labels er da også noget, som både Dansk Supermarked, Dagrofa og Coop har erfaret.

- Vores kunder har altid godt kunnet lide private label, men det, vi oplever nu, er, at de køber varerne i den bedste kvalitet. Dermed er det varens kvalitet og ikke varens pris, kunderne fokuserer på. For nogle år siden vandt den billigere variant, siger Coops innovationsdirektør, Jeff Salter.

LÆS OGSÅ: Her er Coops nye dyrevelfærdsmærke

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD