Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Populært designkoncept åbner i Københavns Lufthavn

Foto: detailfolk.dkSøndag den 10 marts 2013 kl. 09:30 af: Puk Holm Hansen

Et eftertragtet udenlandsk designmærke åbner nu butik i Københavns Lufthavn.

Nu kan de rejsende, som lægger vejen forbi Københavns Lufthavn, få fingrene i et populært amerikansk designermærke. For i torsdags åbnede den første europæiske lufthavnsbutik for Marc by Marc Jacobs.

- I København kan vi som den første lufthavn i Europa løfte sløret for en Marc By Marc Jacobs som stand alone-butik. Det giver sortimentet en bredde, som ikke findes i nogen anden europæisk lufthavn. Marc By Marc Jacobs er i det hele taget et perfekt match til vores vision for shopping-centeret. Åbningen understreger på mange måder CPH's stræben efter det ekstraordinære, siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavne A/S i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Luksus-modehuse afviser krise

Marc by Marc Jacobs er en lidt mindre pebret linje af det eksklusive Marc Jacobs-brand, og linjen byder blandt andet på sko, tasker, smykker og tøj.

Marc Jacobs populært hos danskerne

Den nye butik er den tredje Marc Jacobs i Danmark, og det gør Danmark til det land i Europa, som har flest Marc Jacobs-butikker.

- Danskerne har taget rigtig godt imod mærket, der allerede var efterspurgt, inden den første Marc By Marc Jacobs-butik åbnede i Danmark i 2007. Marc Jacobs er kendt for at overraske sæson efter sæson, og hans kreationer er noget mange skæver til for at følge med i tidens trends, siger Marise Østergaard, der er kvinden bag de danske Marc By Marc Jacobs-butikker.

LÆS OGSÅ: Sådan frister man forbrugerne i en krisetid

Modehuset Marc Jacobs blev grundlagt af Marc Jacobs og Robert Duffy i 1986, og Marc by Marc Jacobs-linjen blev lanceret i 2001.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD