Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Plenge og Nemlig.com står tilbage med enorm salgsvækst

Foto: Nemlig.comMandag den 3 januar 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

Nemlig.com måtte tage imod en masse kritik i løbet af det seneste regnskabsår, men de oplevede også at være lidt af en kundemagnet.

Det har ikke ligefrem været et normalt år for onlinesupermarkedet Nemlig.com. Tværtimod.

Coronakrisen var med til at øge antallet af kunder, men midt i den usædvanlige travlhed skulle Nemlig.com også håndtere en række historier i medierne om kritisable arbejdsforhold.

I sidste ende kan Nemlig.com dog se tilbage på et regnskabsår, hvor en enorm salgsvækst løber med det meste af opmærksomheden.

Fra 1. august 2020 til 31. juli 2021 har Nemlig.com A/S omsat for 3,17 milliarder kroner. Det er en forbedring på over en milliard kroner i forhold til det foregående regnskabsår.

- Vi har taget et stort spring frem på vores vækstrejse, endda noget større end vi havde forventet, med en vækst på over 1 milliarder kroner på toplinjen, siger Stefan Plenge, adm. direktør i Nemlig.com.

- At vokse så hurtigt er kun muligt fordi vi hele tiden investerer foran vores vækstkurve og derfor havde kapaciteten til at efterkomme den store efterspørgsel, da landet blev lukket ned. Dernæst at vi har den mest fantastiske holdånd i virksomheden, hvor alle hjælper hinanden og løfter i flok, siger han.

Fremgangen bliver dog ikke vekslet til et plus på bundlinjen. Nemlig.com fortsøtter i stedet stimen af underskud - denne gang lyder det på lige over otte millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Masser af dårlig omtale klæber til Nemlig.com i målingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD