Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Ny e-handelsuddannelse ser dagens lys

Foto: detailfolk.dk



Torsdag den 1 november 2012 kl. 15:40 af: Freja Thorbech

Folk i detailbranchen får med en ny diplomuddannelse mulighed for at lære eller blive endnu bedre til e-handel.

Nu kan ansatte i detailbranchen få e-handel på skoleskemaet.

Københavns Erhvervsakademi (KEA) har sammen med en række brancheorganisationer skabt en ny diplomuddannelse i e-handel.

- Vi har en detailbranche, hvor kunderne flytter deres forbrug fra de traditionelle butikker til e-shops. Med den nye uddannelse kan man få udviklet sine kompetencer til at lære eller blive bedre til at udnytte de nye muligheder, siger Michael Frederiksen, der er studieleder og projektansvarlig for uddannelsen.

Han henviser til at konkurrencesituationen er blevet skærpet betydeligt, fordi udenlandske netbutikker nu også kæmper om de danske forbrugeres gunst. Og netop derfor har uddannelsen sin berettigelse.

- Det er en ny konkurrencesituation, og butikkerne kan høste stor fordel af at få redskaberne til at udnytte de mange muligheder og undgå faldgruberne, siger Michael Frederiksen til detailfolk.dk

FDIH hilser uddannelse velkommen

Det er ikke kun e-handel, der er på skemaet. De nye studerende får også mulighed for at lære, hvordan man udvikler synergien mellem en fysisk butik og en netbutik.

Der er tilknyttet undervisere med brancheerfaring, som skal sikre, at virksomhederne ud over god undervisning også bliver vejledt i, hvordan de implementerer de nye tiltag i deres egen virksomhed.

KEA har samarbejdet med blandt andet Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH), Dansk Detail, e-mærket og Danish Design Association om den nye uddannelse. Og også her er man glad for resultatet.

- Vi mangler en efteruddannelse til at sætte yderligere fart i dansk e-handel. Vi hilser KEA’s nye diplomuddannelse velkommen, fordi den giver et markant kompetenceløft til de virksomheder, der ellers skulle købe sig til konsulenthjælp på området, siger Annette Falberg, Direktør FDIH, i en udtalelse.

Uddannelsen er delt op i to moduler, der hver strækker sig over tre måneders varighed og kan følges ved siden af et fuldtidsarbejde. Modulerne bliver udbudt fra 27. Januar 2013.



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:








Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD