Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Nu kan du få grænsevarerne lige til døren

Foto: Todoor.dkFredag den 19 april 2013 kl. 11:27 af: Puk Holm Hansen

Nyt koncept fra dansk online supermarked gør det muligt for kunder at købe tyske varer og enten selv afhente dem, eller bestille transport og få leveret varerne til døren.

Nu udvider Todoor.dk deres til-døren koncept yderligere. Det er nemlig ikke længere kun danske dagligvarer, som kunderne kan bestille på netsupermarkedets hjemmeside. Todoor.dk har for nylig lanceret konceptet 'Todoor Online Grænsehandel', hvor kunderne kan bestille en række forskellige varer, som for eksempel øl, vin, spiritus, slik og sodavand.

- Vi giver vores kunder en anden valgmulighed nu, og det er Todoor Grænsehandel. Det fungerer sådan, at vores kunder kan købe varer på vores tyske sites, og så kan de vælge at afhente dem i Tyskland, så de står klar, eller de kan bestille en transportør, som kan fragte dem. Vi har som virksomhed ikke noget med selve transporten at gøre, forklarer Brian Mollerup, administerende direktør hos Todoor, til detailfolk.dk.

Den tidligere Superbest-direktør slår fast, at det er tyske varer, som købes i Tyskland, og at kunderne selv står for at få varerne transporteret til Danmark. Det giver altså kunderne mulighed for at købe tysk foran computerskærmen hjemme på sofaen.

LÆS OGSÅ: Online supermarked tilbage efter økonomisk timeout

Kunderne skal overholde toldgrænserne

Ligesom at grænsehandlende selv står for at overholde toldgrænserne, når de med bagagerummet fyldt med kasser af øl, vin og sodavand drager over den dansk-tyske grænse, er det også Todoors kunder, der selv skal sørge for ikke at bestille mere end loven tillader.

- Det er kundens eget ansvar at overholde toldgrænserne, og som kunde godkender man selv, at man udfører varerne. Det er ikke et anliggende for os. Vi overholder selvfølgelig reglerne, men må slå fast, at det ikke er Todoor, der fører varerne over grænsen, siger Brian Mollerup til detailfolk.dk.

På hjemmesiden gør Todoor kunderne opmærksom på deres ansvar om at overholde toldgrænserne. Man skal desuden være privatkunde for at bestille grænsevarer hos Todoor.

LÆS OGSÅ: Danske butikker hitter syd for grænsen

Todoors nye grænsekoncept kommer i en tid, hvor grænsedebatten jævnligt bliver taget op, og hvor der er mange forskellige holdninger til, hvad der bør gøres ved det milliardstore marked.

LÆS OGSÅ: Krav om større indsats mod grænsehandlenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD