Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"De liberale erhverv bør investere i deres online synlighed, så de er klar til genåbningen"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Netto-butikker i Storbritannien solgt til rigmand

Foto: detailfolk.dkMandag den 9 januar 2017 kl. 06:00 - Kilde: Insider Media

En konkurrent på discountmarkedet overtager nu størstedelen af de lukkede Netto-butikker i Storbritannien.

I løbet af sommeren lukkede Netto sine britiske butikker. Nu har discountkæden Home Bargains overtaget 13 af de tomme lokaler. Det skriver Insider Media.

- Vi er blevet enige om en aftale med Home Bargains, som nu planlægger at åbne en række nye butikker, siger en talsperson for supermarkedskæden Sainsbury’s, som har været Dansk Supermarkeds samarbejdspartner i Storbritannien, til Insider Media. 

Home Bargains-kæden blev grundlagt for lidt over 40 år siden af ejeren Tom Morris - en af Englands rigeste iværksættere. Ifølge sin hjemmeside består kæden af godt 400 butikker, hvor kunderne kan købe alt fra madvarer til legetøj og makeup.

Mislykket satsning

Salget af butikkerne sker, efter Dansk Supermarked måtte sige stop for samarbejdet med Sainsbury’s og dermed lukke sine 16 britiske butikker i sommeren 2016.

- Selv om vi er meget tilfredse med butikkernes salgsudvikling, står det samtidig også klart for begge parter, at en udrulning ville kræve betydeligt større skala over en kort periode for at blive rentabel og opnå langsigtet profitabilitet, udtalte administrerende direktør for Dansk Supermarked, Per Bank, i en pressemeddelelse sidste år.

- Netop skaleringen af forretningen har været en udfordring på grund af begrænset tilgængelighed af velegnede butiksplaceringer, og derfor har vi sammen med Sainsbury's besluttet at afslutte vores joint venture, fortsatte han.

Satsningen på det britiske marked begyndte i 2014, hvor Detailfolk bragte en artikel om Dansk Supermarkeds håbefulde planer om at få en bid af discountmarkedet på den anden side af Nordsøen.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe succes: Nu vil Søstrene Grene til England

Læs hele artiklen på Insider Media


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD