Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"TikTok baner vejen for nye marketing strategier - Lær trenden at kende"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Nemlig.com finder løsning på et af forretningens svage punkter

Stefan Plenge, adm. direktør i Nemlig.com.
Foto: Nemlig.comMandag den 14 juni 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Med et nyt samarbejde kan Nemlig.com pludselig selv lukke sig ind hos tusindvis af kunder. Det løser en udfordring ved konceptet.

Onlinesupermarkedet Nemlig.com kan nu få adgang til omkring 26.000 aflåste opgange i Storkøbenhavn og flere andre områder på Sjælland.

På den måde kan kunder i beboelsesejendomme nu få leveret dagligvarer hele døgnet - også når de sover eller ikke er hjemme - ligesom husejerne har haft mulighed for i godt et års tid gennem konceptet Fleksibel levering.

At budene Nemlig.com kan låse sig selv ind skyldes et samarbejde med det danske firma Bekey, der står for digitale nøgleløsninger, som allerede bliver brugt af hjemmepleje og avisbude.

- Nemlig.com er det første og eneste onlinesupermarked, som sammen med Bekey tilbyder levering til aflåste opgange, når kunden ikke er hjemme, siger Mikkel Pilemand. Han er kommerciel direktør for Nemlig.com.

- Vi udbygger dermed vores forspring som Danmarks mest fleksible onlinesupermarked med den bedste service. Takket være Bekeys elektroniske nøgleløsning kan nu også kunder i aflåste opgange modtage dagligvarer og måltidskasser hele døgnet, alle ugens dage - også når de ikke er hjemme, siger Mikkel Pilemand.

Budene fra Nemlig.com kan bruge en digital nøgle til dørtelefonen - en krypteret engangskode, som kun gælder til én levering. Men kun i ejendomme med løsninger fra Bekey, og dem er der så mange af, ifølge oplysninger fra firmaet selv, at det svarer til omkring hver anden opgang i Storkøbenhavn.

Nemlig.com ruller i første omgang løsningen ud i Storkøbenhavn, Hørsholm, Birkerød, Værløse, Farum, Lynge og Roskilde.

LÆS OGSÅ: Chefen for kommunikation har sagt op i Nemlig.comFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD