Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Nemlig.com åbner ny flanke i kampen om kunderne

Stefan Plenge, administrerende direktør i Nemlig.com.
Foto: Nemlig.comTorsdag den 5 juli 2018 kl. 09:57 af: Kristian Holgersen

Flere dagligvarekoncerner har allerede spottet en god forretning i at sælge måltidskasser. Nu skærper Nemlig.com konkurrencen.

Ligesom flere af sine konkurrenter begynder Nemlig.com nu at sælge måltidskasser. Det skriver netsupermarkedet i en pressemeddelelse.

Ordningen har fået det oplagte navn Måltidskassen og er klar til at få i luften efter sommerferien. Her vil kunderne have mulighed for at bestille kasser til hele ugen med levering den efterfølgende dag.

- Måltidet er et vigtigt samlingspunkt for mange familier, og vi ved, at cirka 15 procent af alle vores kunder i dag allerede benytter sig af en måltidskasseløsning, siger Stefan Plenge, adm. direktør i Nemlig.com.

- Men vores kunder efterspørger en mere fleksibel løsning, hvor de kan til- og afmelde måltidskassen samt justere antallet af personer, der skal være mad til osv. med kort varsel, fortsætter han.

Hård konkurrence

Ifølge en opgørelse fra DR formåede hele måltidskassebranchen at omsætte for 800 millioner kroner i 2016, mens udsigten til at runde en milliard blev anset for mere end realistisk. 

Lige nu er Aarstiderne klart den største spiller med en omsætning på 672 millioner kroner for 2017. Men konkurrencen spidser til fra flere sider.

I 2017 indførte dagligvarekoncernen Coop salg af måltidskasser fra sit netsupermarked, hvor kunderne desuden kan få inspiration fra kendte kokke og madprofiler som Claus Holm og Anne Larsen.

Samme år foretog konkurrenten Salling Group et strategisk opkøb af den nordjyske virksomhed Skagenfood, der allerede var en etableret spiller på det lukrative marked.

LÆS OGSÅ: Coop starter salg af måltidskasserFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD