Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"De liberale erhverv bør investere i deres online synlighed, så de er klar til genåbningen"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Nemlig.com politianmelder vognmand

Foto: nemlig.comOnsdag den 5 april 2017 kl. 10:58 af: Lise Møller Schilder

TV2-dokumentar viser på torsdag, at Nemlig.com har brugt illegale indvandrere til at køre varer ud via en mellemmand. Nemlig.com har politianmeldt mellemmanden.

En af Nemlig.coms samarbejdspartnere har hyret ulovlig arbejdskraft til at køre varer ud for netsupermarkedet. Det viser TV2 i et dokumentarprogram, som bringes torsdag.

Derfor har Nemlig.com fyret samarbejdspartneren og politianmeldt ham. Det skriver Nemlig i en pressemeddelelse.

- I en TV2 dokumentar, der vises på torsdag, er Nemlig.com blevet bekendt med, at en af online-supermarkedets samarbejdspartnere, en selvstændig vognmand, har brudt både samarbejdskontrakt og dansk lovgivning. Pågældende blev øjeblikkeligt opsagt og politianmeldt, skriver Nemlig.com i pressemeddelelsen.

Mulvarp afslørede snyd

Nemlig.com samarbejder med selvstændige vognmænd, der så ansætter medarbejdere under sig til at køre varer ud, og det er i den forbindelse, at en vognmand har hyret en person, som TV2 har sat til at arbejde undercover for at afdække brugen af illegal arbejdskraft i Danmark.

Personen havde ikke opholdstilladelse, men fik alligevel arbejde for den pågældende vognmand, så han kunne køre varer ud for Nemlig.com.

- Vi har 100 procent nultolerance over for væsentlige brud på vores kontrakter og på dansk lovgivning, så den pågældende selvstændige vognmand fra TV2s dokumentar blev tilbage i februar øjeblikkeligt opsagt og politianmeldt, siger driftsdirektør i Nemlig.com, Henrik Hjorth.

Nemlig.com oplyser, at virksomheden siden 2014 har foretaget månedlige stikprøver blandt alle selvstændige vognmænd, hvor alle papirer gennemgås. Derudover foretager virksomheden løbende kontrol ved udlæsningscentralen, hvor der tjekkes kørekort, uniformer og papirer på personen i bilen. Chaufførerne tjekkes også i marken, skriver Nemlig.com. 

LÆS OGSÅ: Nemlig.com vil overtage pakke-kunder fra PostNordFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD