Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Modegigant med Holch Povlsen ombord opkøber kendte brands

Foto: detailfolk.dkMandag den 1 februar 2021 kl. 11:44 af: Kristian Holgersen

Flere kriseramte modebrands - herunder Topshop - er solgt til modegiganten Asos. Men de mange fysiske butikker følge ikke med.

Modegiganten Asos - hvor danske Anders Holch Povlsen er storaktionær - har købt en række modebrands af Arcadia Group, som gennem længere tid har stået i en slem økonomisk situation.

Handlen på 2,5 milliarder kroner omfatter rettighederne til Topshop, som har haft flere butikker i Danmark, mens de resterende brands - Topman, Miss Selfridge and Hiit- er mindre kendte herhjemme.

Da Asos udelukkende sælger tøj på nettet, følger de i alt 70 fysiske butikker ikke med i handlen. Dermed kan 2.500 stillinger meget vel gå tabt, skriver britiske The Guardian.

- Vi er meget stolte over at være de nye ejere af Topshop, Topman, Miss Selfridge og HIIT. Købet af de ikoniske britiske mærker er et meget spændende øjeblik for Asos og vores kunder, siger Nick Beighton, adm. direktør i Asos, i en selskabsmeddelelse.

- Asos har været stærkt medvirkende til at styrke deres (de nyindkøbte brands, red) vækst på nettet, og under vores ejerskab vil vi udvikle dem yderligere, siger Nick Beighton.

I det seneste årsregnskab fra Asos lyder omsætningen på 3,3 milliarder britiske pund - svarende til omkring 28 milliarder danske kroner.

LÆS OGSÅ: Netbutik taber millioner: Men Holch Povlsen har en planFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD