Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Miinto lancerer nyt koncept

Foto: Miinto.dkOnsdag den 3 januar 2018 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

Et nyt koncept fra modeportalen Miinto vil mindske overproduktion af tøj og samtidig give de fysiske butikker en hjælpende hånd.

Modeportalen Miinto er gået i gang med at facilitere et bedre samarbejde mellem de mange modebrands og de butikker, som sælger disse brands. Det sker via et nyt koncept, som ikke kræver noget ekstra arbejde for butikkerne. Det skriver Miinto i en pressemeddelelse.
 
Brands som Tommy Hilfiger, Custommade og Selected er alle en del af det nye samarbejde, der skal sikre et bedre gennemsalg, så butikkerne ikke brænder inde med produkter. 

Konceptet går ud på, at butikkerne deler produktdata om salg og varelager med de tilknyttede brands via Miinto.com. På den måde vil eksempelvis Selected kunne se, om en butik har en vare på lager, som en kunde bestiller online i Selecteds webshop. Ligger butikken i nærheden af kunden, får butikken dernæst budet om at sælge og sende den udvalgte vare til kunden.  

- Systemet vil altid forsøge at finde den mest relevante butik til at levere varen. Hvis kunden eksempelvis bor i Aarhus og køber et produkt fra Selected, der kan være tilgængeligt i en butik, der ligger 2 km fra kunden, så vil den butik modtage ordren først. Dermed kan ordren leveres samme dag og hvis varen skal returneres, kan kunden gå direkte ned i butikken, hvis ikke denne ønsker at benytte den medsendte returlabel, skriver Miinto.

LÆS OGSÅ: Miinto lancerer kampagne med transkønnedeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD