Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Meny-butik kører videre under andet kædekoncept

FAKTA

 - Spar blev etableret i Danmark i 1954 og har i dag 129 butikker. De fleste bliver drevet af selvstændige købmænd.

- Spar er en del af Spar International, som er verdens største sammenslutning af selvstændige købmænd med over 13.000 butikker i 48 lande.

- I 2013 blev Spar i Danmark en integreret del af Dagrofa.

Kilde: Spar

Fredag den 14 august 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Dagrofa-koncernen vælger at konvertere en butik fra Meny til Spar-kæden, som har været i gang med en større revitalisering.

Meny-butikken i Risskov forsvinder og bliver i stedet til en del af Spar, som i øjeblikket er undervejs med en større revitalisering. Det skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

Butikken stod over for at skulle moderniseres, og i den forbindelse besluttede Dagrofa-koncernen, at Spar-konceptet ville være mere passende på den pågældende adresse. Bare tre kilometer væk ligger der desuden en anden Meny.

-Vi er meget glade for muligheden for at åbne Spar i Risskov som et led i vores moderniseringsplan, siger Richo Boss. Han er kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb.

- Kunderne kan se frem til et moderne og tidssvarende dagligvarekoncept, hvor kundeoplevelsen og lokal nærhed er øverst på dagsordenen.

Udover det normale sortiment vil den nye butik tilpasse udvalget af daglig- og specialvarer til det lokalområde, som butikken ligger i, skriver Dagrofa.

Større modernisering

Tidligere på året kom det frem, at Spar skulle igennem en gennemgribende modernisering. I første omgang gjaldt det omkring 70 af kædens butikker.

Planen for moderniseringen er lagt sammen med KFI Erhvervsdrivende Fond, som også har postet et millionbeløb i projektet.

- Kæden er for mig at se lidt overset i dansk dagligvarehandel, men har aldrig gjort det så godt som nu, har Terje List sagt til Finans. Han er direktør for KFI, som er medejer af Dagrofa.

- Vores rolle er at være tændbrikken, der sætter fut i bålet gennem uddelinger, fortsætter han.

Moderniseringen af Spar-kæden kommer til at fokusere på fire områder - nemlig frugt og grønt, vin, convenience og delikatesse. De er fundet efter en omfattende analyse af markedet.

LÆS OGSÅ: Dagrofa nærmer sig sorte tal: Men en ny krise står på lur

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD