Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Matas udskifter topchefen

Foto: MatasTirsdag den 22 august 2017 kl. 08:14 af: Lise Møller Schilder

Terje List stopper i Matas som administrerende direktør efter 17 år på posten. Matas har fundet en afløser fra Coop.

Matas administrerende direktør gennem 17 år, Terje List, stopper fra den 31. oktober. Det skriver Matas i en pressemeddelelse.

- Terje har med dygtighed og udpræget sans for godt købmandskab ført Matas frem til i dag at være den førende danske detailhandelskæde indenfor Skønhed og Helse, siger bestyrelsesformand, Lars Vinge Frederiksen, i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Bestyrelsen har imidlertid vurderet, at tiden er rigtig til at få nye øjne på Matas, og på hvordan virksomheden skal bringes til næste niveau. Vi vil gerne takke Terje for hans dybt dedikerede og mangeårige indsats hos Matas, og vi ønsker ham alt det bedste i sin videre karriere, 

Afløser med digitalt udsyn

Som ny administrerende direktør har bestyrelsen ansat Gregers Wedell-Wedellsborg. Han har en baggrund som koncerndirektør i COOP Danmark A/S, hvor han siden 2015 har haft driftsansvaret for SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Kvickly og Irma med 30.000 medarbejdere og en samlet omsætning på over 30 mia. kroner, oplyser Matas.

Fra 2012 til 2014 var Gregers Wedell-Wedellsborg direktør for E-commerce og loyalitet hos COOP Danmark. Inden da var han fra 2007 til 2012 direktør for digitale medier i TV2 Danmark. Og før den tid, var han seks år hos Berlingske Media. 

Gregers Wedell-Wedellsborg har derudover siddet i bestyrelsen i flere digitale iværksættervirksomheder. Det gælder blandt andet Downtown og Momondo Norden. Han er i dag medlem af bestyrelserne i Gyldendal og i AllUnite og sidder derudover i den danske regerings Disruptionråd.

Gregers Wedell-Wedellsborg er 45 år, kaptajn af reserven i Den Kongelige Livgarde, cand. scient. pol. fra Københavns Universitet og Master in Public Administration fra Harvard.

LÆS OGSÅ: Efter ny bonusordning: Matas bliver kritiseret for lukkethedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD