Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Matas tester nyt koncept med elbiler

Mandag den 9 oktober 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Transporten fra lager til butik skal belaste miljøet mindre, lyder målsætningen hos Matas, som afprøver et nyt distributions-koncept.

Når de fire Matas-butikker i Roskilde skal have nye forsyninger af shampoo, cremer eller sminke, så skal varerne hentes helt i Allerød eller Brøndby, hvor kæden har sine fjernlagre.

I de fleste tilfælde bliver den slags opgaver klaret af dieseldrevne køretøjer, men gennem et nyt samarbejde afprøver Matas lige nu en løsning med levering fra elbiler. Det skriver virksomheden bag elbilerne, Citylogistik, i en pressemeddelelse.

- Hos Matas vil vi gerne bidrage til at mindske belastningen i forbindelse med varetransport. Derfor tester vi nu eldreven transport i Roskilde. En test der forhåbentlig viser, at konceptet kan udvides til at omfatte flere af de byer, hvor vi har vores 285 butikker, siger Henrik Engberg Johannsen, der er miljøchef i Matas.

Tidligere på året lancerede Matas desuden en satsning på miljømærkninger efter massiv efterspørgsel på kunderne. Det er endnu et eksempel på den store fokus på bæredygtighed, der i disse tider præger detailhandlen.

LÆS OGSÅ: Matas satser på mere miljøvenlige produkterFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD