Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Matas opkøber konkurrent

Foto: detailfolk.dkMandag den 15 april 2013 kl. 15:16 af: Dennis Clausager

Kampen om kosmetikkunderne skærpes nu yderligere ved, at Matas overtager en konkurrerende kæde. Et helt nyt og hemmeligt koncept er samtidig en del af planen.

Matas ønsker fortsat at sikre deres position som Danmarks største kosmetikkæde, og overtager med virkning fra den 1. maj 2013, 100 % af aktierne i parfumekæden Esthetique Danmark A/S.

Nyt hemmeligt koncept på vej

Esthetique Danmark A/S, der er ejet af den norske koncern Validus AS og JotunFjell Partners AS, driver p.t. 9 velplacerede parfumerier i Danmark under navnet Esthetique, og Matas oplyser i en pressemeddelelse , at de gode beliggenheder skal anvendes dels for et nyt endnu ikke offentliggjort detailkoncept og dels for nye Matas butikker.

- Med overtagelsen af Esthetiques lejemål har vi skabt et godt fundament for opstarten af et nyt spændende detailkoncept, som vi længe har glædet os til at komme i gang med. At vi samtidig kan overtage en kompetent direktør og nogle dygtige medarbejdere, er naturligvis også en stor fordel udtaler Terje List, adm. direktør i MHolding A/S der driver Matas kæden.

Nuværende direktør fortsætter

De nuværende administrerende direktør for Esthetique Danmarks, Helle S. Zibrandtsen, fortsætter under det nye ejerskab som ansvarlig for udrulningen og driften af det nye detailkoncept. Matas oplyser at de forventer at Esthetiques nuværende medarbejdere i vid udstrækning vil kunne tilbydes ansættelse enten i det nye koncept eller i Matas kædens butikker.

Helle S. Zibrandtsen, nuværende adm. direktør for Esthetique Danmark A/S, udtaler:
- Jeg er meget tilfreds med, at vi har fundet en kompetent og stærk ejer af vore aktiviteter. Jeg er overbevist om, at det både bliver spændende for vore medarbejdere og også for mig personligt at blive en del af Matas organisationen, der jo har en meget stærk position i Danmark.”

Matas blev stiftet som et indkøbssamarbejde mellem materialister i 1949, og har siden 2007 været ejet af kapitalfonden CVC Capital Partners.

LÆS OGSÅ: Matas: Klubkunder handler oftere og mere hos os
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD