Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Matas køber selskab kendt fra Løvens Hule

Foto: MatasOnsdag den 29 august 2018 kl. 09:23 af: Kristian Holgersen

Den grønne satsning fortsætter hos Matas. Direktøren kalder det seneste opkøb for en digital iværksættersucces.

For 130 millioner kroner køber Matas selskabet Firtal Group ApS, som blandt andet står bag netbutikken Helsebixen.dk.

Dermed kan Matas sætte flueben ved to hovedpunkter i vækststrategien - nemlig digital oprustning og en satsning på det grønne marked.

- Vi når kunderne ad flere kanaler, fordobler næsten vores online forretning, får flere kræfter til at udvikle os på nettet, og vi styrker samtidig vores position på det grønne marked markant, siger administrerende direktør Gregers Wedell-Wedellsborg i en pressemeddelelse.

Han kalder Firtal Group, som forventer at lande en omsætning på 140 millioner kroner i 2018, for en digital iværksættersucces på helseområdet.

- Kombinationen af innovationskraften fra Firtal og Matas' slagkraft betyder, at vi for alvor kan sætte gang i fornyelsen af det grønne marked med nye produkter, nye brands og lettere måder at handle helsekost og naturlig skønhed, siger Gregers Wedell-Wedellsborg

Fra Løvens Hule

Stifterne af Firtal Group, Jesper Hvejsel og Mikkel Salling, har været i gang siden 2007 og sad på størstedelen af ejerskabet. Men tre kendte ansigter fra Løvens Hule var også med ombord.

I DR-programmets første sæson lagde to af dommerne, Tommy Ahlers og Jesper Buch, hver en halv million for et ejerskab på 2,5 procent, mens Christian Stadil gav to millioner for 10 procent.

Sidstnævnte er glad for salget.

- Firtal Group kommer nu ind i et setup, hvor det er muligt at forløse selskabets enorme potentiale. Det er derfor med stor glæde, at jeg og de øvrige investorer rækker stafetten videre til Matas, siger Christian Stadil i pressemeddelelsen.

Med opkøbet løfter Matas sit femårige vækstmål til omkring 4 milliarder kroner mod den tidligere forventning på 3,7-3,9 milliarder.

LÆS OGSÅ: Kunder i massevis sender Matas på ret kursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD